Kasanın arka kapağı açılmıyor

CrawLOttoman

Decapat
PSU modelini öğrenmek istiyorum ama 2 vidayı elimle söktüm ama üst kısmı hala vidalanmış gibi hareket etmiyor. Aşağı kısmı bayağı hareket ediyor bir şey sıkışmıştır diye, çok zorlayıp kırmak istemiyorum. Ne yapmalıyım?
RTX 3080 aldım ve 550W yetmez diyorlar bende 550W 80+ Bronze PSU var yeter mi? Önceden taktım fakat görüntü gelmemişti.

Son düzenleyen: Moderatör:
550W çok az en az 750 watt gerekli kasanın arkasını çekip atar mısınız?

Tamam hocam gerek kalmadı arasından baktım görebildim Corsair CV550 bana önerebilir misiniz? Bütçe 2bin.

Bir de markası fark ediyor mu? Benim şu an aldığım RTX 3080 Gaming Z Trio herhangi bir watt değişikliği oluyor mu normal RTX 3080 ile.

Tamam hocam gerek kalmadı arasından baktım görebildim Corsair CV550 bana önerebilir misiniz? Bütçe 2bin.
Corsair marka bakabilirsin. 750w sizin için uygun gibi. Ekran kartınız, işlemciniz, anakartınız kasadaki ramler, sabit disk, kasa içi fanlar bunların max watt değerlerini hesaplayarak sizin neye ihtiyacınız var anlaşılır. Düşük watt değerde psu almanız parçalarınızda arızaya sebep verir dikkatli olun. Yüksek watt değerleri psu almanız ileriye dönük parça ilave ve ya değişimi içinde iyidir.

Corsair çok pahalıya geliyor ve son ekleyebileceğim bütçe herkes 750W işine yarar diyor ama hangi markadan alacağımı kestiremiyorum 2bin geçmeyecek kaliteli PSU önerirsen çok sevinirim şu an RTX 3080 kullanamıyorum

Kasanızdaki tüm parçaları yazın bir bakalım fanlar dahil. Tahminim yinede min 750w.

Corsair markalar uzun götürüyor fakat teknolojik ürün olduğu için 2 hafta da götürür 2 sene de ben Gametech'in powersupllyını kullanıyorum 6-7 aydır sorun da yaşamadım.

Corsair markalar uzun götürüyor fakat teknolojik ürün olduğu için 2 hafta da götürür 2 sene de ben Gametech'in powersupllyını kullanıyorum 6-7 aydır sorun da yaşamadım.
Doğru söylüyorsun bu iş şans işi biraz. Psu larda fan gürültü sorunu yaşayan insanlar var buna da bakmak lazım.

Doğru söylüyorsun bu iş şans işi biraz. PSU'larda fan gürültü sorunu yaşayan insanlar var buna da bakmak lazım.

Katılıyorum benimki uçak motoru gibi ama böyle seviyorum zevk ve renk meselesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…