W west00nn Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2024 #1 GameGaraj'dan 2 gün önce sistem aldım resimde ekran kartı sert mi girdi diyeceğim çok yavaş taktık burası neden böyle normal mi? Dosya Ekleri IMG_9575.jpeg 149,5 KB · Görüntüleme: 86 IMG_9573.jpeg 149,3 KB · Görüntüleme: 82
GameGaraj'dan 2 gün önce sistem aldım resimde ekran kartı sert mi girdi diyeceğim çok yavaş taktık burası neden böyle normal mi?
aleksmc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 2.408 Makaleler 4 Çözümler 8 28 Şubat 2024 #2 USB girişleri değil mi onlar Artı -1 Eksi
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.689 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 28 Şubat 2024 #3 west00nn dedi: GameGaraj'dan 2 gün önce sistem aldım resimde ekran kartı sert mi girdi diyeceğim çok yavaş taktık burası neden böyle normal mi? Genişletmek için tıkla... Siyah metal plakaları sökmeniz gerekiyor. Artı 0 Eksi
west00nn dedi: GameGaraj'dan 2 gün önce sistem aldım resimde ekran kartı sert mi girdi diyeceğim çok yavaş taktık burası neden böyle normal mi? Genişletmek için tıkla... Siyah metal plakaları sökmeniz gerekiyor.
06 Fil Necati Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 3.796 Çözümler 33 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400hx RTX4050 Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2024 #4 west00nn dedi: GameGaraj'dan 2 gün önce sistem aldım resimde ekran kartı sert mi girdi diyeceğim çok yavaş taktık burası neden böyle normal mi? Genişletmek için tıkla... Sorunuz tam olarak nedir? Ekran kartını yukarıya biraz fazla meyilli takmışsınız, HDMI kablosu zor takılır. Artı 0 Eksi
west00nn dedi: GameGaraj'dan 2 gün önce sistem aldım resimde ekran kartı sert mi girdi diyeceğim çok yavaş taktık burası neden böyle normal mi? Genişletmek için tıkla... Sorunuz tam olarak nedir? Ekran kartını yukarıya biraz fazla meyilli takmışsınız, HDMI kablosu zor takılır.
KS KS W west00nn Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2024 #5 aleksmc dedi: USB girişleri değil mi onlar. Genişletmek için tıkla... Burası hocam buranın düz olması gerekmiyor mu? 06 Fil Necati dedi: Sorunuz tam olarak nedir? Ekran kartını yukarıya çok meyilli takmışsınız, HDMI kablosu zor takılır. Genişletmek için tıkla... Hocam bu siyah bakırın yapışık olması gerekmiyor mu yamuk düz olması gerekiyor. Dosya Ekleri IMG_9575.jpeg 148 KB · Görüntüleme: 56 IMG_9575.jpeg 148 KB · Görüntüleme: 43 Artı 0 Eksi
aleksmc dedi: USB girişleri değil mi onlar. Genişletmek için tıkla... Burası hocam buranın düz olması gerekmiyor mu? 06 Fil Necati dedi: Sorunuz tam olarak nedir? Ekran kartını yukarıya çok meyilli takmışsınız, HDMI kablosu zor takılır. Genişletmek için tıkla... Hocam bu siyah bakırın yapışık olması gerekmiyor mu yamuk düz olması gerekiyor.
aleksmc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 2.408 Makaleler 4 Çözümler 8 28 Şubat 2024 #6 Hocam ben bi sıkıntı göremiyorum bence cok kafaya takıyosunuz. Artı 0 Eksi
06 Fil Necati Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 3.796 Çözümler 33 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400hx RTX4050 Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2024 #7 west00nn dedi: Hocam bu siyah bakırın yapışık olması gerekmiyor mu yamuk düz olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Kasıldığından dolayı biraz eğilmiş sorun yaratmaz. Bu tarz şeyler kasalar adamakıllı üretilmediği için normal. Artı 0 Eksi
west00nn dedi: Hocam bu siyah bakırın yapışık olması gerekmiyor mu yamuk düz olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Kasıldığından dolayı biraz eğilmiş sorun yaratmaz. Bu tarz şeyler kasalar adamakıllı üretilmediği için normal.
KS KS W west00nn Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2024 #8 06 Fil Necati dedi: Kasıldığından dolayı biraz eğilmiş sorun yaratmaz. Bu tarz şeyler kasalar adamakıllı üretilmediği için normal. Genişletmek için tıkla... Düzeltmenin bir yolu yok mu sizin kasanız varsa eğer sizde var mı? aleksmc dedi: Hocam ben bir sıkıntı göremiyorum bence cok kafaya takıyosunuz. Genişletmek için tıkla... Oranın ekran kartına birleşik olması gerek değil mi? Merdt dedi: Siyah metal plakaları sökmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam o siyah bakırı düzleştirmemim imkanı yok mu ya da kasanın yapımı mı böyle? Son düzenleme: 28 Şubat 2024 Artı 0 Eksi
06 Fil Necati dedi: Kasıldığından dolayı biraz eğilmiş sorun yaratmaz. Bu tarz şeyler kasalar adamakıllı üretilmediği için normal. Genişletmek için tıkla... Düzeltmenin bir yolu yok mu sizin kasanız varsa eğer sizde var mı? aleksmc dedi: Hocam ben bir sıkıntı göremiyorum bence cok kafaya takıyosunuz. Genişletmek için tıkla... Oranın ekran kartına birleşik olması gerek değil mi? Merdt dedi: Siyah metal plakaları sökmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam o siyah bakırı düzleştirmemim imkanı yok mu ya da kasanın yapımı mı böyle?
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.689 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 28 Şubat 2024 #9 west00nn dedi: Hocam o siyah bakırı düzleştirmemim imkanı yok mu ya da kasanın yapımı mı böyle? Genişletmek için tıkla... İlk yorumumu ciddiye almayın o siyah yerler benim kasada da duruyormuş. Sanırım kartı hafif yamuk takmışsınız. Ya da çekim açısından öyle görünüyor. O siyahlar sorun çıkartmaz normalde çünkü. Artı 0 Eksi
west00nn dedi: Hocam o siyah bakırı düzleştirmemim imkanı yok mu ya da kasanın yapımı mı böyle? Genişletmek için tıkla... İlk yorumumu ciddiye almayın o siyah yerler benim kasada da duruyormuş. Sanırım kartı hafif yamuk takmışsınız. Ya da çekim açısından öyle görünüyor. O siyahlar sorun çıkartmaz normalde çünkü.