eymenyzg Picopat Katılım 6 Haziran 2025 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #1 Kasamın altındaki işaretlediğim ayaklar yok, bir sıkıntı yaratır mı direkt yere değmesi? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2025
MustafaVercetti95 Decipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 953 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #2 eymenyzg dedi: Kasamın altındaki işaretlediğim ayaklar yok, bir sıkıntı yaratır mı direkt yere değmesi? Eki Görüntüle 2510876 Genişletmek için tıkla... Yerden yuksek, toz olmayacak bir yere koyarsan cok da sıkıntı olmaz. Masaya koysan ıyı olur. Artı 0 Eksi
eymenyzg dedi: Kasamın altındaki işaretlediğim ayaklar yok, bir sıkıntı yaratır mı direkt yere değmesi? Eki Görüntüle 2510876 Genişletmek için tıkla... Yerden yuksek, toz olmayacak bir yere koyarsan cok da sıkıntı olmaz. Masaya koysan ıyı olur.
REPLIS Decapat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #3 bi sıkıntı olmayacağını düşünüyorum yani hiçbir yan etkisi olmaz ama kasayı kaydırırsan altı çizilebilir Artı 0 Eksi
bi sıkıntı olmayacağını düşünüyorum yani hiçbir yan etkisi olmaz ama kasayı kaydırırsan altı çizilebilir
KS KS eymenyzg Picopat Katılım 6 Haziran 2025 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #4 MustafaVercetti95 dedi: Yerden yuksek, toz olmayacak bir yere koyarsan cok da sıkıntı olmaz. Masaya koysan ıyı olur. Genişletmek için tıkla... masamın üsttüne koyucam teşekkür ederim Artı 0 Eksi
MustafaVercetti95 dedi: Yerden yuksek, toz olmayacak bir yere koyarsan cok da sıkıntı olmaz. Masaya koysan ıyı olur. Genişletmek için tıkla... masamın üsttüne koyucam teşekkür ederim
DirtyBlue Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 1.696 Çözümler 10 12 Haziran 2025 #5 PSU nereden hava alacak PSU altta olduğuna göre kasayı biraz yükseltecek bir yöntem bulsanız iyi olur. Artı 0 Eksi
PSU nereden hava alacak PSU altta olduğuna göre kasayı biraz yükseltecek bir yöntem bulsanız iyi olur.
KS KS eymenyzg Picopat Katılım 6 Haziran 2025 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #6 REPLIS dedi: bi sıkıntı olmayacağını düşünüyorum yani hiçbir yan etkisi olmaz ama kasayı kaydırırsan altı çizilebilir Genişletmek için tıkla... o oldu malesef biraz çizdim farketmeden Artı 0 Eksi
REPLIS dedi: bi sıkıntı olmayacağını düşünüyorum yani hiçbir yan etkisi olmaz ama kasayı kaydırırsan altı çizilebilir Genişletmek için tıkla... o oldu malesef biraz çizdim farketmeden
hakopera Picopat Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 961 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #7 O parçalar kasanın titreşimini azaltmak içindir. Onlar olmadan kasanız gürültülü bir şekilde çalışacaktır. Artı 0 Eksi
O parçalar kasanın titreşimini azaltmak içindir. Onlar olmadan kasanız gürültülü bir şekilde çalışacaktır.
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.290 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #8 Kasalarda PSU'nu naltında hava alması için noktacıklı yapı olur, ayağı olmadığı için orası kapanır. PSU için sıkıntı çıkartabilir belki. Artı 0 Eksi
Kasalarda PSU'nu naltında hava alması için noktacıklı yapı olur, ayağı olmadığı için orası kapanır. PSU için sıkıntı çıkartabilir belki.
KS KS eymenyzg Picopat Katılım 6 Haziran 2025 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #9 DirtyBlue dedi: PSU nereden hava alacak PSU altta olduğuna göre kasayı biraz yükseltecek bir yöntem bulsanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... tam olarak bundan sordum bundan korkuyordum da fakat napabilirim yükseltmek için gorko dedi: Kasalarda PSU'nu naltında hava alması için noktacıklı yapı olur, ayağı olmadığı için orası kapanır. PSU için sıkıntı çıkartabilir belki. Genişletmek için tıkla... napabilirim peki Artı 0 Eksi
DirtyBlue dedi: PSU nereden hava alacak PSU altta olduğuna göre kasayı biraz yükseltecek bir yöntem bulsanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... tam olarak bundan sordum bundan korkuyordum da fakat napabilirim yükseltmek için gorko dedi: Kasalarda PSU'nu naltında hava alması için noktacıklı yapı olur, ayağı olmadığı için orası kapanır. PSU için sıkıntı çıkartabilir belki. Genişletmek için tıkla... napabilirim peki
DirtyBlue Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 1.696 Çözümler 10 12 Haziran 2025 #10 eymenyzg dedi: Tam olarak bundan sordum bundan korkuyordum da fakat ne yapabilirim yükseltmek için. Ne yapabilirim peki. Genişletmek için tıkla... En kötü ihtimal 4 adet kauçuk ayak alıp çift taraflı bant ile yapıştırabilirsiniz. Artı 0 Eksi
eymenyzg dedi: Tam olarak bundan sordum bundan korkuyordum da fakat ne yapabilirim yükseltmek için. Ne yapabilirim peki. Genişletmek için tıkla... En kötü ihtimal 4 adet kauçuk ayak alıp çift taraflı bant ile yapıştırabilirsiniz.