pcustası21a Centipat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 793 Çözümler 3 9 Mayıs 2021 #21 memorishy dedi: Değil. Kasanın penceresini açmak hava sirkülasyonunu bozar. Genişletmek için tıkla... Sadece yaz aylarında kasa açık kullanıyorum ve gerçekten gözle görülür sıcaklık azalışı var, test ettim. Tek dezavantajı tozlanıyor içi. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mayıs 2021
memorishy dedi: Değil. Kasanın penceresini açmak hava sirkülasyonunu bozar. Genişletmek için tıkla... Sadece yaz aylarında kasa açık kullanıyorum ve gerçekten gözle görülür sıcaklık azalışı var, test ettim. Tek dezavantajı tozlanıyor içi.
memorishy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 2.063 Makaleler 19 Çözümler 16 Yer Giuseppe Meazza 9 Mayıs 2021 #22 pcustası21a dedi: Sadece yaz aylarında kasa açık kullanıyorum ve gerçekten gözle görülür sıcaklık azalışı var, test ettim. Tek dezavantajı tozlanıyor içi. Genişletmek için tıkla... Kasanızın hava sirkülasyonu kötüyse zaten açmanız gerekiyor. Ama hava akışı iyi olan bir kasa kullanıyorsanız kapalı tutmanız daha iyi olacaktır. Çözüldü: Kasa kapağı açık mı kapalı mı olmalı? Malum yazın sıcaklığı kasalarımıza da yansıyor ve ısı problemleri ile karşı karşıya kalıyoruz. Sizce kasamızın kapağı açık mı kalmalı yoksa kapalı mı? www.technopat.net
pcustası21a dedi: Sadece yaz aylarında kasa açık kullanıyorum ve gerçekten gözle görülür sıcaklık azalışı var, test ettim. Tek dezavantajı tozlanıyor içi. Genişletmek için tıkla... Kasanızın hava sirkülasyonu kötüyse zaten açmanız gerekiyor. Ama hava akışı iyi olan bir kasa kullanıyorsanız kapalı tutmanız daha iyi olacaktır. Çözüldü: Kasa kapağı açık mı kapalı mı olmalı? Malum yazın sıcaklığı kasalarımıza da yansıyor ve ısı problemleri ile karşı karşıya kalıyoruz. Sizce kasamızın kapağı açık mı kalmalı yoksa kapalı mı? www.technopat.net
Wmir Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 1.261 Çözümler 13 9 Mayıs 2021 #23 Böyle kullanabilirsiniz sıkıntı olmaz.