Kasanın camı kırıldı

Semihprxl

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sapphire RX 6700/Ryzen5 5600/Goodram 3600Mhz CL18 2x8/Agi 512GB M.2/Gigabyte A520M-K/Deepcool CC560 650w
Kasanın yanlışlıkla camını patlattım. Temperli cam ayrıyeten satılıyor mu? Yoksa camcıdan cam mı kestirmem lazım?
Kasa marka: DeepCool.

Kasanın yanlışlıkla camını patlattım. Temperli cam ayrıyeten satılıyor mu? Yoksa camcıdan cam mı kestirmem lazım?
Kasa marka: DeepCool.
Hocam özel değilse olayın nasıl gerçekleştiğini öğrenebilir miyiz?

Ayrıca şunu belirteyim eğer garantiniz varsa şansınızı onda deneyin

Satıcıya veya markaya ulaşıp yaptırmayı deneyebilirsin ancak kargo parası ve yaptırma parası derken değmez gibi.

Ayrıca şunu belirteyim eğer garantiniz varsa şansınızı onda deneyin
Kendi patlattığı için garanti bir şey yapmaz.
Çoğu marka sadece temperli cam satmıyor ama markadan bilgi alman en doğrusu olur.

Şöyle:

Annem: Semih kasan tozlanmış temizle
Ben: Tamam anne

Kasayı köşeden aldım, önce üzerini sildim sonra içini süpüriyim dedim, camın vidalarını söktüm, bak burası çok önemli "Hafifçe" yere bıraktım ve patladı.(Muhtemelen yer beton olduğu için ve tam köşesine temas ettiği için oldu)

Hmm anladım geçmiş olsun temperli cam kestirebiliyorsun diye biliyorum eğer kullanıcı hatası değilse garantide yardım ediyor fakat anlamadım durumu kullanıcı hatası sayılıyor galiba.

Reklam işini yapan firmalarda fiberglass cam bulunur. Çerçeveyi götürüp onlarda yaptırabilirsin, üstelik pek pahalı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…