Çözüldü Kasanın fanı takır takır çalışıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

omercetin6034

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba oyun oynarken elektrik kesildi ve kasa kapandı bende hemen uzatma kablosunu çektim. 30 dk sonra elektrik geldi fişleri tek tek taktım kasanın Power tuşuna basıp açtım kasanın ön 3 fandan alt fandan takır takır ses gelmeye başladı sizce sorun neden kaynaklı olabilir? Ben fan bozulmuş olabilir diye düşünüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Fişten çek kasanın kablosunu başlatma tuşuna 3 4 defa bas sonra tekrar fişe tak devam ediyor mu?
Fişten çek kasanın kablosunu başlatma tuşuna 3 4 defa bas sonra tekrar fişe tak devam ediyor mu?

Çözüm
Kablo vb. bir şey değiyor olabilir mi? Benim kasadanda bir ara böyle ses geliyordu. Baktım kablo sürtüyormuş.

Sorun çözülmedi tam olarak başlatırken ses geliyor sonradan gidiyor bazen hiç gelmiyor bazen ses hiç gitmiyor galiba fan bozuldu veya bir yere sürtüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…