ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.343 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2025 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Böyle bir ses ama bütün fanlardan geliyor, anlamadım. Videoda cok yuksek cikmis normalde oyle degil az ama degisik yani.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Böyle bir ses ama bütün fanlardan geliyor, anlamadım. Videoda cok yuksek cikmis normalde oyle degil az ama degisik yani.
Yigitshh Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 381 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2025 #2 ubiiyy dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Böyle bir ses ama bütün fanlardan geliyor, anlamadım. Videoda cok yuksek cikmis normalde oyle degil az ama degisik yani. Genişletmek için tıkla... Normal değil pek, fanın rulmanlarında bir sorun var gibi. Veya toz olabilir, bir kabloya da sürtüyor olabilir. Kontrol edin içini açıp. Artı 0 Eksi
ubiiyy dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Böyle bir ses ama bütün fanlardan geliyor, anlamadım. Videoda cok yuksek cikmis normalde oyle degil az ama degisik yani. Genişletmek için tıkla... Normal değil pek, fanın rulmanlarında bir sorun var gibi. Veya toz olabilir, bir kabloya da sürtüyor olabilir. Kontrol edin içini açıp.
MrX24 Picopat Katılım 4 Şubat 2025 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2025 #3 ubiiyy dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Böyle bir ses ama bütün fanlardan geliyor, anlamadım. Videoda cok yuksek cikmis normalde oyle degil az ama degisik yani. Genişletmek için tıkla... Kontrol etmende fayda var, normal değil gibi. Artı 0 Eksi
ubiiyy dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Böyle bir ses ama bütün fanlardan geliyor, anlamadım. Videoda cok yuksek cikmis normalde oyle degil az ama degisik yani. Genişletmek için tıkla... Kontrol etmende fayda var, normal değil gibi.
KS KS ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.343 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2025 #4 Yigitshh dedi: Normal değil pek, fanın rulmanlarında bir sorun var gibi. Veya toz olabilir, bir kabloya da sürtüyor olabilir. Kontrol edin içini açıp. Genişletmek için tıkla... Bütün fanlar aynı sesi çıkarıyor kablodan değil, çok aşırı kirli de değil temizliğini yapıyorum ama yarın tekrar temizleyebilirim. Başka fikriniz var mı? Artı 0 Eksi
Yigitshh dedi: Normal değil pek, fanın rulmanlarında bir sorun var gibi. Veya toz olabilir, bir kabloya da sürtüyor olabilir. Kontrol edin içini açıp. Genişletmek için tıkla... Bütün fanlar aynı sesi çıkarıyor kablodan değil, çok aşırı kirli de değil temizliğini yapıyorum ama yarın tekrar temizleyebilirim. Başka fikriniz var mı?