Kasanın Fanlarını Durdurma

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen5 5600 | XFX RX6600 8GB | 32GB HyperX Fury Beast | GIGABYTE B550M | 500GB SSD | Rampage Victory kasa ve dahili PSU
Meslek
Makine Mühendisi
Rampage X-Horse model kasa kullanıyorum. Bu kasanın önünde yer alan 3 tane fanı iptal etmek istiyorum. Durdurmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Bağlantı kabloları tam olarak nerededir?

Öndeki fanları genelde güç kaynağına bağlarlar. Kasanın kablo kapağını aç, kabloları takip et, tek bir molex kablosunda toplanmıştır tahminimce. Molex bağlantılarını ayır, tamamdır. Basit bir işlem.

Psu’ya bağlıdır onlar. Ters taraftaki kasa kapağını aç 3 kablo tek bir yere girip oradan PSU ile birleşiyordur, o birleşimi ayır artık çalışmazlar.

Neden ön 3 fanı iptal etmek istiyorsun ki? Kasan hava almaz iptal edersen. Bu tip kasalarda önden hava alır egzoz fanından tahliye eder.

Psu’ya bağlıdır onlar. Ters taraftaki kasa kapağını aç 3 kablo tek bir yere girip oradan PSU ile birleşiyordur, o birleşimi ayır artık çalışmazlar.

Neden ön 3 fanı iptal etmek istiyorsun ki? Kasan hava almaz iptal edersen. Bu tip kasalarda önden hava alır egzoz fanından tahliye eder.
İnanılmaz derecede toz topluyor. En azından 1-2 tanesini iptal edersem çözüm olur diye düşündüm. Çünkü fazla fan var diye düşünüyorum. İşlemcide var ayrıca, egzoz var, önde 3 tane var 2 tane de ekran kartında var. :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı