O etkeni saymamıştım çünkü genelde kaliteli güç kaynakları kullandım ama her şeyden öte 2014'ten beri ev de değişti
Bu ayarları biliyorum, gerçekten çok faydalı cihazın akıcı çalışması açısından fakat takdir edersiniz ki standart kullanıcılar bu ayarları yapmaz ama cihaz sağlıklı açılıp kapanır. Ve cihazın çalışmasında ya da yeniden başlamasında hiçbir sorun yok.
Ben yine de siz söyleyince aklıma geldi denedim, hizmetlerdeki her şeyi durdurdum. Sonra yeniden başlattım ve kapatmayı denedim. Cihaz normal bir şekilde kapandı. Şaşırdım ama kısa süreli kullanımdan sonra diye alakasızdır ihtimali verdim. Hemen netleştirmek için hizmetlerde kapattıklarımı açtım ve yine yeniden başlattıktan sonra kapatmayı denedim, yine normal kapandı. Normalde yapması gereken 3-5 saat kullanımdan sonra, son söylediğim yani aslında hiçbir şey değişmemiş noktaya geri döndüğüm haliyle normal kapandı. Gerçekten şaşkınım ve çözüldüyse bile ne çözdü bilmiyorum. Sonuçta değişen hiçbir ayar yok. Birkaç gün kullanayım bakalım ne olacak...