Kasanın hava akışı nasıl olmalı?

aydos

Hectopat
Makaleler
1
Hazır sistem aldığım için kasam sadece hazır sistemle birlikte alınabiliyor. Doğru hava akışına göre arkadan ve yukarıdan olmak üzere 3 tane egzoz fan, ön tarafta 1 tane 12cm 1 tane 9 cm olmak üzere 2 tane içeri hava üfleyecek fan yuvası mevcut. Bunlar fan yuvaları.

Fanlara gelirsek; arkada ve yukarıda 1 egzoz, kasanın ön tarafında bir tane içeriye hava üfleyen fan var. Yani 1 fan önden hava üflüyor. Diğer 2 fan yukarıdan ve arkadan sıcak havayı tahliye ediyor. Tek fanlı ekran kartı kullanıyorum ve Far Cry 5'ten tutun Rise of Tomb Raider'a kadar bazı oyunlarda genellikle 79-83 derece arası oluyor. Tek fanlı ekran kartına göre normal midir yoksa hava akışında mı sıkıntı var?

Ben egzoz fanını öne ve arkaya koysam, yukarıdaki 2 yuvaya içeri hava üfleyecek fan taksam olur mu? Önerileriniz benim için değerli. Şimdiden teşekkürler.

Ben direkt kasanın kapağını açıyordum eskiden 15 derece düşüyor :D
alttaki görsel gibi olması lazım.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2021-06-21 144659.png
    Ekran görüntüsü 2021-06-21 144659.png
    258,1 KB · Görüntüleme: 102
Mesajlarınız için teşekkürler fakat dediğim gibi önde 1 adet fan yuvası var hava girişi için. Ve yeterli görmüyorum. Hava girişini kasaya yukarıdan versem sıcaklıklarda azalma olur mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı