D depakin Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2023 #1 Kasanın her tarafını ıslak mendil ile sildim sonra peçete ile duruladım bir sıkıntı olur mu? Sadece kasayı sildim parçalara dokunmadım. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2023
Kasanın her tarafını ıslak mendil ile sildim sonra peçete ile duruladım bir sıkıntı olur mu? Sadece kasayı sildim parçalara dokunmadım.
3 321147 Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 3.898 Makaleler 6 Çözümler 19 6 Ocak 2023 #2 depakin dedi: Kasanın her tarafını ıslak mendil ile sildim sonra peçete ile duruladım bir sıkıntı olur mu? Sadece kasayı sildim parçalara dokunmadım. Genişletmek için tıkla... Bir sıkıntı olmaz.
depakin dedi: Kasanın her tarafını ıslak mendil ile sildim sonra peçete ile duruladım bir sıkıntı olur mu? Sadece kasayı sildim parçalara dokunmadım. Genişletmek için tıkla... Bir sıkıntı olmaz.
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2023 #3 Bir şey olmaz hocam.
DeSeRT_TR Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.577 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2023 #4 depakin dedi: Kasanın her tarafını ıslak mendil ile sildim sonra peçete ile duruladım bir sıkıntı olur mu? Sadece kasayı sildim parçalara dokunmadım. Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz dostum. Fakat ıslak mendil leke yapar. Onun yerine nemli bir bez ile temizlemen daha iyi olur.
depakin dedi: Kasanın her tarafını ıslak mendil ile sildim sonra peçete ile duruladım bir sıkıntı olur mu? Sadece kasayı sildim parçalara dokunmadım. Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz dostum. Fakat ıslak mendil leke yapar. Onun yerine nemli bir bez ile temizlemen daha iyi olur.
D depakin Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2023 #5 DeSeRT_TR dedi: Sorun olmaz dostum. Fakat ıslak mendil leke yapar. Onun yerine nemli bir bez ile temizlemen daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkür ederim kasanın arka kısmını silerken ekran kartının arka metalini de silmişim ondan tedirgin oldum da bir sıkıntı olmaz umarım.
DeSeRT_TR dedi: Sorun olmaz dostum. Fakat ıslak mendil leke yapar. Onun yerine nemli bir bez ile temizlemen daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkür ederim kasanın arka kısmını silerken ekran kartının arka metalini de silmişim ondan tedirgin oldum da bir sıkıntı olmaz umarım.
3 321147 Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 3.898 Makaleler 6 Çözümler 19 6 Ocak 2023 #6 depakin dedi: Tamamdır çok teşekkür ederim kasanın arka kısmını silerken ekran kartının arka metalini de silmişim ondan tedirgin oldum da bir sıkıntı olmaz umarım. Genişletmek için tıkla... Devrelerin üstüne gelmedikçe hiçbir şey olmaz.
depakin dedi: Tamamdır çok teşekkür ederim kasanın arka kısmını silerken ekran kartının arka metalini de silmişim ondan tedirgin oldum da bir sıkıntı olmaz umarım. Genişletmek için tıkla... Devrelerin üstüne gelmedikçe hiçbir şey olmaz.