NESTER34 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2016 Mesajlar 2.439 Makaleler 2 Çözümler 3 31 Mart 2017 #11 My Man! dedi: Aman hocam LED'lere tikat! Çok elektrik çeker batırır sizi! Isınır, plastik yerleri erir akar bozar bilgisayarı. Ateş alır evi yakar. Genişletmek için tıkla... Eski kasamdada kullandım 2-3 sene hiç bir sorun yaşamadım bunları yazanlar neye dayanarak yazıyor acaba kullandılar mı kendileri merak içerisindeyim.
My Man! dedi: Aman hocam LED'lere tikat! Çok elektrik çeker batırır sizi! Isınır, plastik yerleri erir akar bozar bilgisayarı. Ateş alır evi yakar. Genişletmek için tıkla... Eski kasamdada kullandım 2-3 sene hiç bir sorun yaşamadım bunları yazanlar neye dayanarak yazıyor acaba kullandılar mı kendileri merak içerisindeyim.
Batucan 500 Hectopat Katılım 26 Ekim 2016 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2017 #12 Sen kimsenin dediğine bakma sıcaklığı falan etkilemez.
My Man! Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Mart 2015 Mesajlar 3.070 Makaleler 11 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2017 #13 NESTER34 dedi: Eski kasamdada kullandım 2-3 sene hiç bir sorun yaşamadım bunları yazanlar neye dayanarak yazıyor acaba kullandılar mı kendileri merak içerisindeyim. Genişletmek için tıkla... Hocam sakin olun, biz de biliyoruz bir şey olmayacağını. Konu sahibini göremeyince biraz alaya vuralım dedik.
NESTER34 dedi: Eski kasamdada kullandım 2-3 sene hiç bir sorun yaşamadım bunları yazanlar neye dayanarak yazıyor acaba kullandılar mı kendileri merak içerisindeyim. Genişletmek için tıkla... Hocam sakin olun, biz de biliyoruz bir şey olmayacağını. Konu sahibini göremeyince biraz alaya vuralım dedik.
E Eden Dust Ziyaretçi 31 Mart 2017 #14 İş olsun diye mi sorulmuş bir soru bilmiyorum da bir sıkıntı olmaz.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 31 Mart 2017 #15 Bende kullanıyorum. Sıkıntı yaratmaz.
E Eden Dust Ziyaretçi 31 Mart 2017 #16 Jira dedi: Bende kullanıyorum. Sıkıntı yaratmaz. Genişletmek için tıkla... Bende kullansam sıkıntı olur mu?
Jira dedi: Bende kullanıyorum. Sıkıntı yaratmaz. Genişletmek için tıkla... Bende kullansam sıkıntı olur mu?
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 31 Mart 2017 #17 Silinen üye dedi: Bende kullansam sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Bilmem denemek lazım.
E Eden Dust Ziyaretçi 31 Mart 2017 #18 Jira dedi: Bilmem denemek lazım. Genişletmek için tıkla... Güç kaynağının içine koymayı planlıyorum.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 31 Mart 2017 #19 Silinen üye dedi: Güç kaynağının içine koymayı planlıyorum. Genişletmek için tıkla... PSU patlamasın.
Silinen üye dedi: Güç kaynağının içine koymayı planlıyorum. Genişletmek için tıkla... PSU patlamasın.
E Eden Dust Ziyaretçi 31 Mart 2017 #20 Jira dedi: PSU patlamasın. Genişletmek için tıkla... Güç kaynağı patlıyor ama ışık yanmaya devam ediyor.
Jira dedi: PSU patlamasın. Genişletmek için tıkla... Güç kaynağı patlıyor ama ışık yanmaya devam ediyor.