Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 31 Mart 2017 #21 Silinen üye dedi: Güç kaynağı patlıyor ama ışık yanmaya devam ediyor. Genişletmek için tıkla... İşte aradığım led.
Silinen üye dedi: Güç kaynağı patlıyor ama ışık yanmaya devam ediyor. Genişletmek için tıkla... İşte aradığım led.
My Man! Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Mart 2015 Mesajlar 3.070 Makaleler 11 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2017 #22 Siz hangi ürünü kullanıyorsunuz hocam? @Jira Ben de kullamayı düşünüyorum, ısındıktan sonra evin kombisini çalıştırmak gerekmiyormuş LED ateş gibi ısınıyormuş. Doğalgaz'dan tasarruf amaçlı benimki.
Siz hangi ürünü kullanıyorsunuz hocam? @Jira Ben de kullamayı düşünüyorum, ısındıktan sonra evin kombisini çalıştırmak gerekmiyormuş LED ateş gibi ısınıyormuş. Doğalgaz'dan tasarruf amaçlı benimki.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 31 Mart 2017 #23 Kırmızı Şerit Led (5 Metre - Tek Çipli) - Modifiye Malzemecisi
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 31 Mart 2017 #25 Silinen üye dedi: @Jira AMD rengini neden kullandınız ki? Genişletmek için tıkla... Çünkü AMD ısınıyor. Kışın kasayı masa altına koyduğum için yan kapağını açıp ayaklarımı ısıtacağım.
Silinen üye dedi: @Jira AMD rengini neden kullandınız ki? Genişletmek için tıkla... Çünkü AMD ısınıyor. Kışın kasayı masa altına koyduğum için yan kapağını açıp ayaklarımı ısıtacağım.
E Eden Dust Ziyaretçi 31 Mart 2017 #26 @Jira Yeşil renk beklerdim sizden. Kesin 5 lira daha pahalıdır.
A Alper0705 Kilopat Katılım 25 Aralık 2016 Mesajlar 464 31 Mart 2017 #27 Jira dedi: Kırmızı Şerit Led (5 Metre - Tek Çipli) - Modifiye Malzemecisi Genişletmek için tıkla... Bunun yeşili var mı belki toplayacağım zaman kasaya takarım. Cidden şaka olarak söylemedim.
Jira dedi: Kırmızı Şerit Led (5 Metre - Tek Çipli) - Modifiye Malzemecisi Genişletmek için tıkla... Bunun yeşili var mı belki toplayacağım zaman kasaya takarım. Cidden şaka olarak söylemedim.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 31 Mart 2017 #28 Benim kasa fanları kırmızı. Ondan kırmızı kullandım. @Alper0705 Var dostum buyur: Yeşil Şerit Led (5 Metre - Tek Çipli) - Modifiye Malzemecisi
Benim kasa fanları kırmızı. Ondan kırmızı kullandım. @Alper0705 Var dostum buyur: Yeşil Şerit Led (5 Metre - Tek Çipli) - Modifiye Malzemecisi
A Alper0705 Kilopat Katılım 25 Aralık 2016 Mesajlar 464 31 Mart 2017 #29 Öf nasıl parlıyor mübarek kasaya değil odaya döşerim belki. Vatanda böyle şeyler satıyorlar mı?
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 31 Mart 2017 #30 Resimlerden öyle dehşet parladığına bakmayın. Kullanımda göz almıyor. Birçok kişi göz alır diye döşemiyor. Vatanı falan bilmiyorum. En yakın elektrikçide bile satıyorlar. Oradan da alabilirsin.
Resimlerden öyle dehşet parladığına bakmayın. Kullanımda göz almıyor. Birçok kişi göz alır diye döşemiyor. Vatanı falan bilmiyorum. En yakın elektrikçide bile satıyorlar. Oradan da alabilirsin.