Sorum basit. Şimdi ben kasam kötü görünüyor bende RGB şerit LED alacağım ama anakartımın RGB desteği yok ama alacağım LED'in kendi kumandası varsa kontrol edebilir miyim? Ve sorum anakartıma galiba takamayacağım. Ben de PSU takarım ve nasıl yaparım? Kabloları kesmem mi gerekiyor?
Biraz bilgin ve tecrüben yoksa hiç uğraşma bence. PSU'nun 12V kanalından güç alabilirsin. İstersen keserek, istersen molex bağlantısı varsa boşta oradan pinleri çıkararak yapılabilir.
Biraz bilgin ve tecrüben yoksa hiç uğraşma bence. PSU'nun 12v kanalından güç alabilirsin. İstersen keserek, istersen Molex bağlantısı varsa boşta oradan pinleri çıkararak yapılabilir.
Bilmiyorum valla hocam muhtemelen ondan sorun olmaz ama geçenlerde ledi kasanın metaline değdirerek kısa devre yaptırıp yaktığım için çok da bir şey demek istemiyorum daha iyi bilen arkadaşlar yazsın.
Zamanında bende öyle şeylere meraklıydım. PSU'nun 12V çıkışı yüksek amper veriyor örneğin 30A. LED'in ihtiyac duyduğu akım ortalama 1A. Yüksek akım verdiğinden dolayı belli bir süre sonra bozuluyor. Kaç defa yaşadım bu olayı.