iyice mükemmel şekilde kuruttuk şimdi de çalıştırdım cpu gpu sıcak çalışıyor bence içeride bir şey varsa da ancak böyle kurur.Direk servise gönder oksitlenmeden çok riskli.
iyice mükemmel şekilde kuruttuk şimdi de çalıştırdım cpu gpu sıcak çalışıyor bence içeride bir şey varsa da ancak böyle kurur.Direk servise gönder oksitlenmeden çok riskli.
İçeride birşey olsaydı bence kasa o kadar çalışamazdı bile. Ucuz atlatmışsınız gibime geldi.iyice mükemmel şekilde kuruttuk şimdi de çalıştırdım cpu gpu sıcak çalışıyor bence içeride bir şey varsa da ancak böyle kurur.
Tabii, oksitlensin sonra hiç kullanama.iyice mükemmel şekilde kuruttuk şimdi de çalıştırdım cpu gpu sıcak çalışıyor bence içeride bir şey varsa da ancak böyle kurur.
Ne yapsın hocam kasa için 1 çuval pirinç mi kullansın?
hocam iyi hoş konuşuyorsun da kasa ıslak vaziyette kalsa içi nemli kalsa daha çok zarar görmez miTabii, oksitlensin sonra hiç kullanama.
Fön makinesi daha içlere doğru götürmez mi?Evet 7700 xtli daha şubeden alalı 2 saat olan kasama iş yorgunluğunun dalgınlığı biraz fazla su döktüm ve şu an başımdan aşağı da kaynar su dökülüyor. Aşırı stres içerisindeyim fön makinesiyle ekran kartı dahil her yerini kuruttum. 1-2 saat bekleteceğim, direkt elektrikten kestim bir sorun yaşar mıyım Allah aşkına birisi cevap versin.
Elektrik akımı olmadıkça çok sorun olmuyor diye biliyorum. Sadece çok iyi kuruması gerek. İyi kuruduktan sonra istersen al parçayı yıka yerine tak. Tabii yine sağlıklı değil o ayrı.hocam iyi hoş konuşuyorsun da kasa ıslak vaziyette kalsa içi nemli kalsa daha çok zarar görmez mi![]()
Elektrik akımı olmadıkça çok sorun olmuyor diye biliyorum. Sadece çok iyi kuruması gerek. İyi kuruduktan sonra istersen al parçayı yıka yerine tak. Tabii yine sağlıklı değil o ayrı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.