Vileblood Decapat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 673 Çözümler 3 9 Ağustos 2021 #1 Böyle bir şey mümkün mü?
Ömerrrrrr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.259 Makaleler 3 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2021 #2 Hayır hocam kabloların hepsi bağlı PSU'nun. Onları sökmelisiniz ve muhtemelen PSU'nun çıkacağı kadar büyük bir boşluk yoktur arkada
Hayır hocam kabloların hepsi bağlı PSU'nun. Onları sökmelisiniz ve muhtemelen PSU'nun çıkacağı kadar büyük bir boşluk yoktur arkada
S samurai jack123 Hectopat Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2021 #3 temizlemek için diyorsan ben elektrikli süpürge ile fan kısmını ve arkasındaki ızgara kısmına kısaca tüm açık yerlere elektrikli süpürge ile temizliyorum.
temizlemek için diyorsan ben elektrikli süpürge ile fan kısmını ve arkasındaki ızgara kısmına kısaca tüm açık yerlere elektrikli süpürge ile temizliyorum.
Rob Halford Decipat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 1.365 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2021 #4 Kasanın içini açıp PSU’nun kablolarını çıkartmanız gerek. Kablolar sökülü olsa bile PSU’yu çıkarmak için yan kapağın çıkarılması gerekir.
Kasanın içini açıp PSU’nun kablolarını çıkartmanız gerek. Kablolar sökülü olsa bile PSU’yu çıkarmak için yan kapağın çıkarılması gerekir.