Kasanın jak girişini hem mikrofon hem kulaklık yapmak mümkün mü?

arasove

Kilopat
Merhaba arkadaşlar, telefon kulaklığı var elimde. Yani tek uca sahip ancak mikrofon/kulaklık şeklinde. Bunu kasamdaki kulaklık girişine taktığımda doğal olarak sadece kulaklık olarak kullanabiliyorum. Bu jak girişini hem kulaklık hem mikrofon olarak kullanmak mümkün müdür? Çoklayıcı satın almadan önce sormak istedim.

Çoklayıcı olmadan maalesef olmaz hocam. Yapılışı 2 jak ise bunu teke düşüren aparat alabilirsiniz.

Çoklayıcısız yapamazsın hocam istersen öneride bulunabilirim çoklayıcı için bütçeni belirtirsen.

Çoklayıcısız yapamazsın hocam istersen öneride bulunabilirim çoklayıcı için bütçeni belirtirsen.
Bütçe önemli değil eğer kablo uzunsa söylediğinizi tercih ederim. Çünkü kulaklık takılı yataktan film/dizi izlediğim oluyor. Eğer kablosu kısaysa daha uygun olanı tercih ederim.

Bende rica edebilir miyim tavsiye?

Bir tane F/P ürün, bir tane de bu işin son noktası şeklinde

Bütçe önemli değil eğer kablo uzunsa söylediğinizi tercih ederim. Çünkü kulaklık takılı yataktan film/dizi izlediğim oluyor. Eğer kablosu kısaysa daha uygun olanı tercih ederim.

Fotoğraf olarak atıyorum şimdi bir örnek bende de var öyle kablo.

Son düzenleyen: Moderatör:
Genelde hepsi bu boyutta oluyor kalite vs farkı olmuyor ben bunu amazondan 14 tl'ye almıştım şuan 30 lira 30 lira verilmez ama daha uzun ömürlü olması için UGREEN Ses Ayırıcı Kablo 3.5mm Kulaklık ve Mikrofon Ayırıcı Kablo, 20 CM. https://www.amazon.com.tr/dp/B073ZDDTH2?ref_=cm_sw_r_apann_dp_A3HBJEC1APMRNQMV6RKW
Bunu deneyebilirsin benim şuan elimdeki kablo'da bu
Hytech HY-X78 Siyah 3.5mm to Audio + Mic 0.15m Kulaklık Çevirici https://www.amazon.com.tr/dp/B07XB7LZ9J?ref_=cm_sw_r_apann_dp_W7XK6386GVSBM6RZM7NB

Dosya Ekleri

• 20230112_162454.jpg
    147,1 KB · Görüntüleme: 22
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…