Resimler çok küçük, Speaker'ın evet ucu boş kalacak. 1'ci ve 2'ci resime yorum yapmamız için resimlerin büyük halini yüklemeniz lazım.
Fakat 1'ci resime 2 elinte tuttuğunu birbirine bağlayacaksın, biri fanın kablosunun ucunda diğeri ise güç kaynağının kablosuna olması lazım. Ama 2'ci resmi göremiyorum.
1. resimde 2 adet molex var galiba. Eğer fanınızın çıkışı molex ise PSU'dan gelen molex yani o resimdeki kabloya takabilirsiniz.
3 pin ise anakart üzerindeki girişleri tercih edin veya 3 pin-molex çevirici kullanın.
Evet öncelikle 1'ci resimde elinde tuttuğun iki ucu birbirine bağlayacaksın, 2'ci resime anakartın kitapçığına bakarak bulabilirsin. Hangi anakartı kullanıyorsun?
SSD olaraksa açıkca söylemek gerekirse o boş kalan girişi ben de ilk defa görüyorum, galiba SSD'niz Kingston, sadece Kingston'da var o giriş galiba.
Evet öncelikle 1'ci resimde elinde tuttuğun iki ucu birbirine bağlayacaksın, 2'ci resime anakartın kitapçığına bakarak bulabilirsin. Hangi anakartı kullanıyorsun?
SSD olaraksa açıkca söylemek gerekirse o boş kalan girişi ben de ilk defa görüyorum.
Şu anda yeni bilgisayardan yazıyorum Haklısın. Anakartın üzerinde A1, A2, A3, A4 şeklinde ama kılavuzda senin dediğin gibi. Yani ben B2'ye taktım. Şu an sorunsuz çalışıyor.
Bir sorum var ben şimdi sürücüleri güncelleyecek miyim ? Cevap evet ise nasıl ?
Şimdi sistemi yeni kurduysan yani sıfırdan sistem kurduysan zaten şu an içine herhangi bir sürücü yüklememişsindir, sürücü yüklemezsen zaten ekran kartı falan çalışmaz.
Fakat sadece SSD ve Fan taktıysan SSD için bir sürücüye gerek yok.