patatesdick
Hectopat
Merhaba ilk defa bir masaüstü sahibi oldum ve kasamı masamın üstünde duvara yakın konuşlandırdım. Bir sorun olur mu? Düşüncelerinizi merak ediyorum, egzoz fanı denilen fana sahibim.
Ek olarak şunuda sorabilir miyim ben ekran kartımı taktım vidalarını sıktım driverini güncelleştirdim görüntü bağdaştırılarında gözüküyor ve hdmi ekran kartına bağlıyorum görüntü için yanlış taksaydım bu bilgileri ve görüntüyü alamazdım değil mi aklıma takıldı sorunlu mu taktım acaba düşüncesiPek problem olacağını sanmıyorum. Sonuçta egzoz fan, havayı tahliye edecek sadece. Tahliye için de yeterli boşluk var.
Doğru yapmış olmalısınız evet. Driver bile yüklemişsiniz zaten.Cevaplarınız için teşekkür ederim
Ek olarak şunuda sorabilir miyim ben ekran kartımı taktım vidalarını sıktım driverini güncelleştirdim görüntü bağdaştırılarında gözüküyor ve hdmi ekran kartına bağlıyorum görüntü için yanlış taksaydım bu bilgileri ve görüntüyü alamazdım değil mi aklıma takıldı sorunlu mu taktım acaba düşüncesi
Yuvada sağa sol yapması kuşkulandırmıştı biraz o yüzden sordum vidayı takınca çok sağlam oldu ama sokete tam oturtamamış olabilir miyim düşüncesi korkuttuDoğru yapmış olmalısınız evet. Driver bile yüklemişsiniz zaten.
Sokete tam oturmayınca görüntü hiç gelmez bildiğim kadarıyla. Sağlam oldu diyorsanız tam oturmuştur diye düşünüyorum.Yuvada sağa sol yapması kuşkulandırmıştı biraz o yüzden sordum vidayı takınca çok sağlam oldu ama sokete tam oturtamamış olabilir miyim düşüncesi korkuttu
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.