Trkerr Centipat Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2024 #1 Kasa tipi ATX mi yoksa Micro-ATX mi? Eski bilgisayara yeni islemci, RAM ve anakart aldım. Aldığım anakart Micro ATX fakat benim kasam ATX mi yoksa Micro-ATX mi bilmiyorum ve ATX kasa olsa bile bu anakarti takabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ocak 2024
Kasa tipi ATX mi yoksa Micro-ATX mi? Eski bilgisayara yeni islemci, RAM ve anakart aldım. Aldığım anakart Micro ATX fakat benim kasam ATX mi yoksa Micro-ATX mi bilmiyorum ve ATX kasa olsa bile bu anakarti takabilir miyim?
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.739 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2024 #2 Kasa modelin sanırım bu. INSPIRE K10 | kolink.eu ATX, Micro ATX ve Mini-ITX anakart desteği mevcut. Artı 0 Eksi
KS KS Trkerr Centipat Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2024 #3 BerkayZ87 dedi: Kasa modelin sanırım bu. INSPIRE K10 | kolink.eu ATX, Micro ATX ve Mini-ITX anakart desteği mevcut. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler Artı 0 Eksi
BerkayZ87 dedi: Kasa modelin sanırım bu. INSPIRE K10 | kolink.eu ATX, Micro ATX ve Mini-ITX anakart desteği mevcut. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler