Kasanın Ön Fanı Çalışmıyor

J e s se

Kilopat
Merhabalar, Yeni toplama bilgisayar aldım kurulumunu arkadaşımla birlikte yaptık. Tek sorun Kasanın ön fanı çalışmıyor. Soketi JFP2 girişine taktık ama doğru olup olmadığından emin değilim. 3 Noktalı başka giriş yok, anakart da JFP2 girişine oluyor sadece. Başka bir yere takılmadığından oraya denedim fan çalışmadı. Fan kasa ısındığında mı çalışmaya başlıyor, yoksa başka bir yer mi var bütün yerlere bakıyorum aynı soket girişi yok.

fan.jpg

jfp.jpg

kasaici.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer anakarta bağladıysanız fanları anakartınızın bios ekranında fan ayar bölümünü bir kontrol etmek isteyebilirsiniz.

Anakartınızda o fanın takılacağı fazladan yer yok. Seçtiğiniz anakartın tam modelini bilmiyorum ama o anakartta sadece tek fan desteği ( çoğaltıcı kullanılmadan ) o girişe de arka fan takılmış. Eğer molex dönüştürücü ya da fan çoğaltıcı alırsanız o fanı öyle kullanabilirsiniz.

Son düzenleme:
Anakartınızda o fanın takılacağı fazladan yer yok. Seçtiğiniz anakartın tam modelini bilmiyorum ama o anakartta sadece tek fan desteği ( çoğaltıcı kullanılmadan ) o girişe de arka fan takılmış. Eğer molex dönüştürücü ya da fan çoğaltıcı alırsanız o fanı öyle kullanabilirsiniz.
Anladım dostum sağol fan çoğaltıcılara bakiyim o zaman. Anakart modelim MSI B450M PRO-M2 MA fazladan girirş olmaması şaşırttı beni beklemiyordum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı