Kasanın ön fanının dönmemesi

Ozan.C.K

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarı alalı 2 ay oluyor. Geçen gün bilgisayarı açtığımda ön fan LED ışıkları yandığı halde fanın dönmediğini fark ettim. Sorunu bulmak için fanı elle döndürdüm daha sonra tekrar açtığımda fan dönmedi. Sonra en son bilgisayarın arkasındaki kapama tuşundan kapadım 10 saat geçtikten sonra açtım ve fan dönmeye başladı. Acaba bu ön fanın dönmemesinin sebebi ne olabilir ya da tekrar yaparsa ne yapmam gerekiyor ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Temassızlık olabilir anakarta giden kabloyu kontrol et.

Temassızlık olabilir anakarta giden kabloyu kontrol et.

Dün ve bugün sorunsuz bir şekilde çalışıyor da o akşam niye yaptı çözemedim eğer tekrar yaparsa dediğiniz gibi kasanın içindeki kabloları kontrol ederim. Başka bir sorundan dolayı oluyor olabilir mi ?

-----------------------------------------------------
Arkadaşlar az önce Asus prime x370'in son bios güncellemesi yaptım. Bilgisayarı kapattım açtığımda da fan gene çalışmadı. Sonra kasa içinde fan kablosunu çıkardım ve tekrar yerine taktığım da çalışmaya başladı fakat bios ekranında görünmüyor NA yazıyor. Fan hızını ayarlayabiliyorum fakat RPM olarak göstermiyor. Daha önce bu sorunu taşıyan arkadaşlar var mı ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…