Sabah mesajı gördüm, yazamadan sadece girip çıkmakla yetinebildim, yoğundum kusura bakma şimdi daha net baktım kasaya. Şimdi, sadece arka kısım da egzoz fanın var, ön panele 2 adet fan takmışsın ama, buradan içeri girecek yeterli hava deliği yok, o yönden taktığın 2 fanın fazla bir esprisi olmayacaktır. O egzoz fanı gücü kadar, çekebildiği kadar çekecek havayı dışarıdan yani o deliklerden ve sıcak havayı atacak böyle tasarlamışlar, hiç müdahale etme yapacak hiçbir şey yok bu durum da. İstersen en basiti bir tane yazılım ile deneyebilirsin kasa çok kötü geldi bana. Kasa da sadece egzoz fanın var, diyelim ki hava ön panelden sorunsuz bir şekil de girdi içeriye yine olmaz. İçeri 2 fan hava üfledi, tek fan dışarı attı, tek fan 2 fanın verdiği havayı içeriden atma sıkıntısı yaşayacak doğal olarak bir miktar hava içeri de hapsolacak yine istenilen soğutma sağlanamayacak. Kasanın üst kısmın da fan yeri olsa çok iyi olurdu o zaman 2 fan en azından biraz daha içeri daha fazla hava almış olacaktı ama maalesef yok sanırım. O yüzden 2 fanı çıkar normal bir şekil de kullanman da daha çok fayda var. Kasa seçimin maalesef yanlış olmuş, az hava deliği var bunu yaşaman normal.