M Mert0011 Decapat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 505 Çözümler 1 23 Ağustos 2024 #1 Kasanın ön jacklarına takıyorum algılamıyor, kasanın önündeki jak girişlerini nasıl aktif edebilirim bir çözüm var mı?
Kasanın ön jacklarına takıyorum algılamıyor, kasanın önündeki jak girişlerini nasıl aktif edebilirim bir çözüm var mı?
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.361 Makaleler 8 Çözümler 180 23 Ağustos 2024 #2 Anakartın HD Audio bağlantısını yaptınız mı?
PetnaNerepla Decapat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 103 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #3 Ön jaklardan bahsettiğiniz USB girişleri ise; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videonun bu kısmından izleyebilirsiniz.
Ön jaklardan bahsettiğiniz USB girişleri ise; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videonun bu kısmından izleyebilirsiniz.
M Mert0011 Decapat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 505 Çözümler 1 23 Ağustos 2024 #4 XPLSG dedi: Anakartın HD Audio bağlantısını yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Hocam nereden anlarım bağlı olduğunu anakartım A520M.
XPLSG dedi: Anakartın HD Audio bağlantısını yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Hocam nereden anlarım bağlı olduğunu anakartım A520M.