Lugneer Femtopat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar daha düne kadar çalışıyordu kulaklık, bugün taktım çalışmıyordu ama arka girişe takınca çalışıyor. Ne yapmam lazım?
Arkadaşlar daha düne kadar çalışıyordu kulaklık, bugün taktım çalışmıyordu ama arka girişe takınca çalışıyor. Ne yapmam lazım?
Taha.dll Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 1.020 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #2 Lugneer dedi: Arkadaşlar daha düne kadar çalışıyordu kulaklık, bugün taktım çalışmıyordu ama arka girişe takınca çalışıyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı formatladınız mı? Veya başka bir işletim sistemine geçtiyseniz normaldir. Durum nedir? Artı 0 Eksi
Lugneer dedi: Arkadaşlar daha düne kadar çalışıyordu kulaklık, bugün taktım çalışmıyordu ama arka girişe takınca çalışıyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı formatladınız mı? Veya başka bir işletim sistemine geçtiyseniz normaldir. Durum nedir?
6 655432 Decipat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 2.776 Çözümler 46 22 Kasım 2023 #3 Kasa içindeki önpanele bağlı bağlantıları kontrol edin. Gerekirse söküp geri takın. Artı 0 Eksi