Kasanın ön paneli sökülebilir mi?

Gqkmen42

Centipat
Daha fazla  
Kasamın modelini maalesef bilmiyorum. Görselleri aşağıya bırakıyorum. Ön panel sökülebilir mi?
(Daha iyi hava alması için.)

Dosya Ekleri

• IMG_20250813_215946.jpg
    83,9 KB · Görüntüleme: 36
  • 17551120849517275353724426944997.jpg
    135,1 KB · Görüntüleme: 32
Kasanın alt tarafında ön paneli çekerek çıkarmak için bir boşluk olabilir. Fotoğrafını atabilir misiniz?

Alt tarafta bir boşluk var dediğiniz gibi.
Oradan paneli çekerek çıkarmayı deneyin. Ama fazla sert çekmeyin, ön panele bağlı kablolar kısa ise panel birden çıktığında kablolar kopabilir. Kontrollü bir şekilde ön paneli tutarak çekin.

Oradan paneli çekerek çıkarmayı deneyin. Ama fazla sert çekmeyin, ön panele bağlı kablolar kısa ise panel birden çıktığında kablolar kopabilir. Kontrollü bir şekilde ön paneli tutarak çekin.

Kalite kötü çıkmış kusura bakmayın kasayı zar zor çektim

Kalite kötü çıkmış kusura bakmayın kasayı zar zor çektim
Sıkıntı yok, bence anlaşılabilir bir kalitede. O boşluk paneli sökmek için yapılmış olsa gerek. Çoğu kasada bu şekildedir. Oradan tutup paneli dışa doğru çekmeniz lazım. Bunu yaparken kasayı kesinlikle kapatın, çalışırken yapmayın.

Ön panelin arkasına bakın genelde 6 tane çentik gibi bir şey olur kasanın içinde. Onları tek tek sökmek bana kalırsa daha mantıklı. Bir anda altından çekince kırılacak gibi geliyor bana.

Ön panelin arkasına bakın genelde 6 tane çentik gibi bir şey olur kasanın içinde. Onları tek tek sökmek bana kalırsa daha mantıklı. Bir anda altından çekince kırılacak gibi geliyor bana.

Düzenleme: Tüm kabloları söküp ön paneli çektim ve çıktı iyi ki hızlı çekmemişim bağlı kablolar varmış arkadaşın dediği gibi fakat geri taktım onu çıkarınca fanlar direkt açıkta kalıyor

Kasanın alt tarafında ön paneli çekerek çıkarmak için bir boşluk olabilir. Fotoğrafını atabilir misiniz?

Hocam bir şey soracağım bu panelin önünü söksem sökmemiş haliyle bir ısı farkı oluşur mu?

Son düzenleme:
Hocam bir şey soracağım bu panelin önünü söksem sökmemiş haliyle bir ısı farkı oluşur mu?
Kasanızın önü hava akışı açısından verimi düşürecek türden gibi gözüküyor. Çünkü önü tamamen kapalı. Sökmeniz hava akışını muhtemelen iyileştirir ama tozlanmayı da hızlandıracağını düşünüyorum. Çok ısınma sorunu yoksa bence sökmeyin.

2.el aldım bayağı tozlu fanlar falan geçen Warframe oynarken 80 dereceyi gördüm onun dışında ısınmadı yarın tekar bir bakacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…