Evet phanteks p600s kasa kullanıyorum , ön kısım 3x140 destekliyor. Siz ne önerirsiniz ? Kasamın içindeki ön stok fanlar hiç hava üflemiyor. Bana çok kuvvetli hava çeken fan lazım.
Evet phanteks p600s kasa kullanıyorum , ön kısım 3x140 destekliyor. Siz ne önerirsiniz ? Kasamın içindeki ön stok fanlar hiç hava üflemiyor. Bana çok kuvvetli hava çeken fan lazım.
ZALAMAN 120mm 1200RPM Sonsuzluk Efektli ARGB Kasa Fanı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Attığınız fan çok iyi fakat bu fanı almıştım 1 ay bile olmadı mağaza indirimleri oluyor hocam 427 TL'ye almıştım ama attığınız fan da çok yeterli ve işinizi kesinlikle görür.
ZALAMAN 120mm 1200RPM Sonsuzluk Efektli ARGB Kasa Fanı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Attığınız fan fakat bu fanı almıştım 1 ay bile olmadı mağaza indirimleri oluyor hocam 427 TL'ye almıştım ama attığınız fan da çok yeterli ve işinizi kesinlikle görür.