Kasanın ön tarafında iki USB girişi var fakat bağlantısı bir tane

Daha fazla  
Kasanın ön tarafında iki adet USB 2.0 bulunuyor ve onları takmak istediğimde ikisinin de tek bir kabloya bağlı olduğunu gördüm. Yani tek tek değil de, ikisi de bir kabloya bağlıydı. Ben de o tek gelen kabloyu USB 1 portuna taktım. Kabloda da kocaman USB yazıyor.

Kasanın ön tarafında iki adet USB 2.0 bulunuyor ve onları takmak istediğimde ikisinin de tek bir kabloya bağlı olduğunu gördüm. Yani tek tek değil de, ikisi de bir kabloya bağlıydı. Ben de o tek gelen kabloyu USB 1 portuna taktım. Kabloda da kocaman USB yazıyor.
Doğrudur hocam. Bir kabloya 2 port bağlı.

USB 3.0 yok ise Kasa'da tek kablo olur, normal yani. 3.0 ve 2.0 olsa idi, 2 port için ayrı kablo olurdu, Anakart'a takılacak.

USB 3.0 yok ise Kasa'da tek kablo olur, normal yani. 3.0 ve 2.0 olsa idi, 2 port için ayrı kablo olurdu, Anakart'a takılacak.
Evet 3.0 için 19 pinli bir bağlantı vardı, ana kartta da yazıyordu nereye takılacağı açık açık. Onu hallettim zaten de, USB 2.0 niye öyle tek bağlantı onu sormak istemiştim ve cevabı da aldım teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı