A Ahm3tBey Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2023 #1 Kasanın ön tarafı toz olmuş. Burayı nasıl temizleyebilirim? Kasanın içi tertemiz, sadece fotoğraftaki kısmı temizlemem lazım. Dosya Ekleri IMG_20230408_162213.jpg 71,9 KB · Görüntüleme: 76 Son düzenleyen: Moderatör: 8 Nisan 2023
Kasanın ön tarafı toz olmuş. Burayı nasıl temizleyebilirim? Kasanın içi tertemiz, sadece fotoğraftaki kısmı temizlemem lazım.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 8 Nisan 2023 #2 Ahm3tBey dedi: Kasanın ön tarafı toz olmuş. Burayı nasıl temizleyebilirim? Kasanın içi tertemiz, sadece fotoğraftaki kısmı temizlemem lazım. Genişletmek için tıkla... Elektrik süpürgesinin fırçalı ucu vardır onunla çektirin. Artı 0 Eksi
Ahm3tBey dedi: Kasanın ön tarafı toz olmuş. Burayı nasıl temizleyebilirim? Kasanın içi tertemiz, sadece fotoğraftaki kısmı temizlemem lazım. Genişletmek için tıkla... Elektrik süpürgesinin fırçalı ucu vardır onunla çektirin.
N3F3S Megapat Katılım 10 Ocak 2015 Mesajlar 738 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2023 #3 Ahm3tBey dedi: Kasanın ön tarafı toz olmuş. Burayı nasıl temizleyebilirim? Kasanın içi tertemiz, sadece fotoğraftaki kısmı temizlemem lazım. Genişletmek için tıkla... Nemli bir bezle alınca geçmiyor mu hocam benim de kasanın önü mesh nemli bezle alıyorum. Birde aşırı tozlu geldi bana Artı 0 Eksi
Ahm3tBey dedi: Kasanın ön tarafı toz olmuş. Burayı nasıl temizleyebilirim? Kasanın içi tertemiz, sadece fotoğraftaki kısmı temizlemem lazım. Genişletmek için tıkla... Nemli bir bezle alınca geçmiyor mu hocam benim de kasanın önü mesh nemli bezle alıyorum. Birde aşırı tozlu geldi bana
U Uxsmu Decapat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 544 8 Nisan 2023 #4 Peçete veya fırça ile tozu hareket ettirin, süpürge ile çekin. Aynı şekilde nemli peçete, bez ile de silebilirsiniz direkt. Son düzenleme: 8 Nisan 2023 Artı 0 Eksi
Peçete veya fırça ile tozu hareket ettirin, süpürge ile çekin. Aynı şekilde nemli peçete, bez ile de silebilirsiniz direkt.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.375 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 8 Nisan 2023 #5 Kasanın içi tertemizse demek ki ön panel işini iyi yapmış. Arkadaşların dediği gibi süpürgeyle çektirin, ben filtreleri öyle yapıyorum hep. Artı 0 Eksi
Kasanın içi tertemizse demek ki ön panel işini iyi yapmış. Arkadaşların dediği gibi süpürgeyle çektirin, ben filtreleri öyle yapıyorum hep.
KS KS A Ahm3tBey Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2023 #6 @Uxsmu @Lee Yubin teşekkürler. Artı 0 Eksi