B Barış Özben Hectopat Katılım 6 Aralık 2014 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2014 #1 Dün aldığım kulaklığı kasanın ön portunda ki kulaklık girişine takdığımda çalışmadı.Realtek HD Audio Yöneticisinde de durum böyle ne yapmalıyım.
Dün aldığım kulaklığı kasanın ön portunda ki kulaklık girişine takdığımda çalışmadı.Realtek HD Audio Yöneticisinde de durum böyle ne yapmalıyım.
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 14 Aralık 2014 #2 Kasanin audio kablolarini anakarta düzgün ve dogru monte ettinizmi? Kulakliginiz bozuk olabilirmi? Kulakliginizi taktinizda realtek balloontip ile herhangi bir bildirim yaptimi?
Kasanin audio kablolarini anakarta düzgün ve dogru monte ettinizmi? Kulakliginiz bozuk olabilirmi? Kulakliginizi taktinizda realtek balloontip ile herhangi bir bildirim yaptimi?
B Barış Özben Hectopat Katılım 6 Aralık 2014 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2014 #3 Kablolar düzgün bir şekilde bağlı , kulaklığı daha dün aldım ,telefonda ve arka portda gayet düzgün çalışıyor ayrıca herhangi bir bildirim gelmedi
Kablolar düzgün bir şekilde bağlı , kulaklığı daha dün aldım ,telefonda ve arka portda gayet düzgün çalışıyor ayrıca herhangi bir bildirim gelmedi
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 14 Aralık 2014 #4 Bahsettigin hersey dogruysa kasanin ön Audio cikisi , Yada ana kartinin ön audio cikis yongasi bozuk demektir... Bu fikre kablolamani dogru yaptigina , kulakligin yeni olduguna , ve arka portun düzgün calisiyor olduguna kapilarak vardim...
Bahsettigin hersey dogruysa kasanin ön Audio cikisi , Yada ana kartinin ön audio cikis yongasi bozuk demektir... Bu fikre kablolamani dogru yaptigina , kulakligin yeni olduguna , ve arka portun düzgün calisiyor olduguna kapilarak vardim...