Kasanın RGB fan kontrolcüsüne LED şerit bağlanabilir mi?

hsnglc

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle PC modifikasyon bölümünde konu açamadığım için buraya açtım.
Merhaba arkadaşlar, anakartımda RGB desteği olmadığından dolayı ben de kasanın yanında gelen RGB fanların kontrolcüsüne LED şerit bağlamak istiyorum. Böyle bir şey mümkün müdür acaba?

Son düzenleme:
En sonda duran 2 tanenin LED şerit soketi olması gerekiyor.

En sağdaki 2 giriş ARGB bağlantı noktası. ARGB şerit gerekiyor. Birde soket tipine dikkat etmeniz gerekiyor.

En sağdaki 2 giriş ARGB bağlantı noktası. ARGB şerit gerekiyor. Bir de soket tipine dikkat etmeniz gerekiyor.

Dikey konumda duranlar mı ARGB bağlantı noktası? Oraya nasıl bir şey takabilirim anakart girişli LED'ler olur mu peki.

Dikey konumda duranlar mı ARGB bağlantı noktası? Oraya nasıl bir şey takabilirim anakart girişli LED'ler olur mu peki.
Evet dikey konumda olanlar. Ama anakart girişli ledlere benzemiyor. Kontrolcü kasayla birlikte mi geldi yoksa siz mi aldınız?

Evet dikey konumda olanlar. Ama anakart girişli LED'lere benzemiyor. Kontrolcü kasayla birlikte mi geldi yoksa siz mi aldınız?

İnternetten birkaç video izledim fakat öyle bir giriş göremedim değişik tek pin gözüküyor içinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…