Anilxx Hectopat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 215 20 Şubat 2023 #1 Selam arkadaşlar, kolay gelsin gece oyun indireceğim fakat kasanın RGB fanlarını nasıl kapatabilirim? Kasam bu şekildedir. Dosya Ekleri IMG_20230220_221042.jpg 135,1 KB · Görüntüleme: 157 IMG_20230220_221045.jpg 195 KB · Görüntüleme: 125
Selam arkadaşlar, kolay gelsin gece oyun indireceğim fakat kasanın RGB fanlarını nasıl kapatabilirim? Kasam bu şekildedir.
S StrainGauGe Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 923 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci[Üniversite] 20 Şubat 2023 #2 Hocam iki yolu var birincisi kasanın marka modelini internete yazıp uygulamasını bulmanız gereklidir. Eğer ki uygulaması yoksa ikinci yol olarak kasa kapağını açıp R G B pinlerini sökmeniz yeterlidir.
Hocam iki yolu var birincisi kasanın marka modelini internete yazıp uygulamasını bulmanız gereklidir. Eğer ki uygulaması yoksa ikinci yol olarak kasa kapağını açıp R G B pinlerini sökmeniz yeterlidir.
S Savage33 Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 931 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #3 Anakart Bios kısmında muhtemelen vardır kapatma seçeneği, bir göz atın.
Anilxx Hectopat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 215 20 Şubat 2023 #4 Savage33 dedi: Anakart Bios kısmında muhtemelen vardır kapatma seçeneği, bir göz atın. Genişletmek için tıkla... Biosta ne tarafta acaba
Savage33 dedi: Anakart Bios kısmında muhtemelen vardır kapatma seçeneği, bir göz atın. Genişletmek için tıkla... Biosta ne tarafta acaba
S Savage33 Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 931 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #5 Anilxx dedi: Biosta ne tarafta acaba Genişletmek için tıkla... Her BIOS farklıdır. Benim Asus, direk BIOS'a girer girmez üstte Aura Light tarzı bir sekme var. İmternetten bakabilirsiniz.
Anilxx dedi: Biosta ne tarafta acaba Genişletmek için tıkla... Her BIOS farklıdır. Benim Asus, direk BIOS'a girer girmez üstte Aura Light tarzı bir sekme var. İmternetten bakabilirsiniz.
Anilxx Hectopat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 215 20 Şubat 2023 #6 Savage33 dedi: Her BIOS farklıdır. Benim Asus, direk BIOS'a girer girmez üstte Aura Light tarzı bir sekme var. İmternetten bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Benimde Asus
Savage33 dedi: Her BIOS farklıdır. Benim Asus, direk BIOS'a girer girmez üstte Aura Light tarzı bir sekme var. İmternetten bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Benimde Asus
kyujin Decipat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 3.016 Çözümler 8 20 Şubat 2023 #7 Anilxx dedi: Selam arkadaşlar, kolay gelsin gece oyun indireceğim fakat kasanın RGB fanlarını nasıl kapatabilirim? Kasam bu şekildedir. Genişletmek için tıkla... RGB ise yazılımı ile kapatabilirsiniz. Ya da direkt kasayı açın RGB kablosunu çıkarın.
Anilxx dedi: Selam arkadaşlar, kolay gelsin gece oyun indireceğim fakat kasanın RGB fanlarını nasıl kapatabilirim? Kasam bu şekildedir. Genişletmek için tıkla... RGB ise yazılımı ile kapatabilirsiniz. Ya da direkt kasayı açın RGB kablosunu çıkarın.
S Savage33 Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 931 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #8 Anilxx dedi: Benimde Asus Genişletmek için tıkla... Asus biosa girin arayüzde farklılık yoksa üstte ampül tarzı bir sekme var oradan kapatın.
Anilxx dedi: Benimde Asus Genişletmek için tıkla... Asus biosa girin arayüzde farklılık yoksa üstte ampül tarzı bir sekme var oradan kapatın.
Anilxx Hectopat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 215 20 Şubat 2023 #9 Savage33 dedi: ASUS BIOS'a girin arayüzde farklılık yoksa üstte ampul tarzı bir sekme var oradan kapatın. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey göremedim Dosya Ekleri IMG_20230220_230934.jpg 165,9 KB · Görüntüleme: 119
Savage33 dedi: ASUS BIOS'a girin arayüzde farklılık yoksa üstte ampul tarzı bir sekme var oradan kapatın. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey göremedim
S Savage33 Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 931 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #10 Anilxx dedi: Öyle bir şey göremedim Genişletmek için tıkla... Ez Mode (F7) ye basar mısınız? Sağ üstte AURA var sizde de yoksa o zaman arayüz farklıdır. Bios içinde mutlaka vardır ama ayarı. İnternetten bakabilirsiniz modelini aratıp.
Anilxx dedi: Öyle bir şey göremedim Genişletmek için tıkla... Ez Mode (F7) ye basar mısınız? Sağ üstte AURA var sizde de yoksa o zaman arayüz farklıdır. Bios içinde mutlaka vardır ama ayarı. İnternetten bakabilirsiniz modelini aratıp.