Cyberry Hectopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 250 30 Kasım 2020 #11 hadwiger dedi: Tamamen tercih meselesi, benim için önemlidir. Ama bazı kasalar RGB olmadan çok sexy oluyor. Eki Görüntüle 757716 Genişletmek için tıkla... Bende sade seviyorum o yüzden Phanteks P500A siparişini verdim kafam çok karıştı sormak istedim. Glox dedi: Benim kasamda da Corsair RGB fanlar bulunuyor ama kapalı kullanıyorum. Açık olsa da benim için bir şey değişmez o yüzden pek önemli değil. Genişletmek için tıkla... Bende sade kullanırım diye Phanteks P500A siparişi verdim ama kafam karıştı birazcık. Son düzenleme: 30 Kasım 2020
hadwiger dedi: Tamamen tercih meselesi, benim için önemlidir. Ama bazı kasalar RGB olmadan çok sexy oluyor. Eki Görüntüle 757716 Genişletmek için tıkla... Bende sade seviyorum o yüzden Phanteks P500A siparişini verdim kafam çok karıştı sormak istedim. Glox dedi: Benim kasamda da Corsair RGB fanlar bulunuyor ama kapalı kullanıyorum. Açık olsa da benim için bir şey değişmez o yüzden pek önemli değil. Genişletmek için tıkla... Bende sade kullanırım diye Phanteks P500A siparişi verdim ama kafam karıştı birazcık.