nerdekiabiaraba Decapat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 69 7 Mayıs 2023 #1 ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Şu kasadan bende var. Kurulumunu yaptım ama kasanın rbg rengi değişmiyor bir şeyi yanlış mı yaptım? Bilginiz var mı?
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Şu kasadan bende var. Kurulumunu yaptım ama kasanın rbg rengi değişmiyor bir şeyi yanlış mı yaptım? Bilginiz var mı?
ardacn60 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 1.600 Çözümler 14 Yer Washington D.C. 7 Mayıs 2023 #2 Bu nası sistem la :d
nerdekiabiaraba Decapat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 69 7 Mayıs 2023 #3 ardacn60 dedi: Bu nasıl sistem la :d Genişletmek için tıkla... Stok bitti diye fiyatı öyle normalde 11K-12K
ardacn60 dedi: Bu nasıl sistem la :d Genişletmek için tıkla... Stok bitti diye fiyatı öyle normalde 11K-12K