Kasanın somunu kırıldı

Ohmswq

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Zalman S2 markalı kasanın camları tutan 4 civatadan 2 sinin cıvatayı tutan somunu kırıldı.
Ne yapmalıyım?
Kağıt tutturmak gibi geçici çözümleri yaptım ancak kalıcı bir şekilde çözmek istiyorum.

Servisten isteyebilirsiniz.
Bu şekilde kasaya bağlı, tek yada 2 diş. 1 dişi kırıldı ve artık civata tutmuyor. Kağıt / ip sıkıştırarak civata yı sıktım ancak kalıcı bir çözüm arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• IMG_20230824_111236.jpg
    115,6 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_20230824_111249.jpg
    95,6 KB · Görüntüleme: 59
El ile çevirmeli somunlu vidalar var. Kasanın öteki vidalarından farklı olacaktır ama çok iyi tutar. Eğer kozmetik olarak iyi gözüksün diyorsanız vidayı sıkacağınız yere sıcak silikonu sıkıp hem camı hem vidayı yapıştırabilirsiniz.

Bir de hocam takıntılısınız galiba streci neden sökmediniz.

Farklı vida takmak o vida yerini kullanılmaz hale getirebilir. O yüzden ya servisten isteyin, ya da aynı kasadan sökülmüş bir vida kullanın.

Umarım CPU soğutucu da bu halde değildir.

Farklı vida takmak o vida yerini kullanılmaz hale getirebilir. O yüzden ya servisten isteyin, ya da aynı kasadan sökülmüş bir vida kullanın.

Kullanılamaz halde olan yer vida yeri. Sorun vida bulmak olsaydı evde aynı büyüklükte vidalar var. Kasaya sabitlenmiş vidayı tutan 1 diş var ve kırıldı. Artık vida boşa dönüyor.

Umarım CPU soğutucu da bu halde değildir.
Hayır cpu soğutucusuna ellemedim. Sadece görünen kısım.

Hocam o zaman ya kapaksız kullanacaksın yada servise göndereceksiniz. Başka yapacak birşey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…