Çözüldü Kasanın tek fanı elle dokunmadan çalışmıyor

• Konuyu başlatan oyo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 381
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

oyo

Decapat
Kasamın tek fanı elimle dokunmadan çalışmıyor, azıcık döndürüyorum o şekilde çalışmaya başlıyor. Ne yapmam lazım?

Belki mekanizma kısmı tozlanmıştır. Fanın etiket tarafının tam ortasında çıkabilen plastik olması lazım onu çıkartıp 1 damla falan makine yağı vs. damlatırsan daha rahat dönebilir.

Belki mekanizma kısmı tozlanmıştır. Fanın etiket tarafının tam ortasında çıkabilen plastik olması lazım onu çıkartıp 1 damla falan makine yağı vs. damlatırsan daha rahat dönebilir.
hocam geçen hafta yağladım, 2-3 kez kendi başına çalışabildi ondan sonra tekrar çalışmamaya başladı.

WD-40 kullandın mı? Yağın kalitesi de önemli.

Çözüm
Aslında makine yağının daha garanti olması gerekiyordu ama çözmemiş sorununu aldıysan hayırlı olsun.

Yani tek çözümü oradaki pisliğin sen yağ döktükten sonra zamanla açılması. Fakat sende durum tam tersi olmuş. Makine yağını değiştirebilirsin veya WD-40 güzel temizleyicidir, makine yağı kadar dönen mekanizmalara sıkılması önerilmiyor çünkü aşındırıcı özelliği var fakat senin durum ciddi olduğundan WD-40'u önerdim.

Aldım hocam geldiğinde deneyeceğim sağolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…