FaKeReaL Kilopat Katılım 6 Ağustos 2018 Mesajlar 250 Çözümler 2 8 Haziran 2022 #1 Merhaba MSI MAG 100R kasamın üst kısmına 2 adet fan taktım fakat fanları içeri hava üfleyecek şekilde taktım, egzoz fan olarak mı takmam gerekiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2022
Merhaba MSI MAG 100R kasamın üst kısmına 2 adet fan taktım fakat fanları içeri hava üfleyecek şekilde taktım, egzoz fan olarak mı takmam gerekiyor?
2 286313 Kilopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 4.711 Makaleler 3 Çözümler 60 8 Haziran 2022 #2 Onları içeriye doğru üfletmeniz sıcak havanın içeride sıkışmasına neden olur. Zira ısınan hava yükselir. Tahliye şeklinde yerleştirin.
Onları içeriye doğru üfletmeniz sıcak havanın içeride sıkışmasına neden olur. Zira ısınan hava yükselir. Tahliye şeklinde yerleştirin.
3 321147 Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 3.898 Makaleler 6 Çözümler 19 8 Haziran 2022 #3 FaKeReaL dedi: Merhaba MSI MAG 100R kasamın üst kısmına 2 adet fan taktım fakat fanları içeri hava üfleyecek şekilde taktım, egzoz fan olarak mı takmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Egzoz fan olarak takacaksınız. Logo aşağı bakacak şekilde olacak. Fanlar havayı kasa dışına atacak. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2022
FaKeReaL dedi: Merhaba MSI MAG 100R kasamın üst kısmına 2 adet fan taktım fakat fanları içeri hava üfleyecek şekilde taktım, egzoz fan olarak mı takmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Egzoz fan olarak takacaksınız. Logo aşağı bakacak şekilde olacak. Fanlar havayı kasa dışına atacak.
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.210 Çözümler 11 Yer Nevşehir 8 Haziran 2022 #4 FaKeReaL dedi: egzoz fan olarak mı takmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Evet. Yani havayı dışarı atacak.
FaKeReaL dedi: egzoz fan olarak mı takmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Evet. Yani havayı dışarı atacak.