Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.319 Makaleler 42 Çözümler 275 26 Kasım 2019 #11 Olabilir Her türlü durumla karşılaştım şu ana kadar bu da bir ihtimal tabiki.
G Giray6161 Megapat Katılım 13 Şubat 2017 Mesajlar 903 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2019 #12 Mithat Berhan dedi: Olabilir Her türlü durumla karşılaştım şu ana kadar bu da bir ihtimal tabiki. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle Aslında fayda etmesi gerekiyor sizin de dediğiniz gibi. Ama şaştım kaldım ben de. Sonucunu bekliyorum ben de merak ettim. Çünkü ben de üst kısım için 2 adet egzoz fanı aldım, Be Quiet in.
Mithat Berhan dedi: Olabilir Her türlü durumla karşılaştım şu ana kadar bu da bir ihtimal tabiki. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle Aslında fayda etmesi gerekiyor sizin de dediğiniz gibi. Ama şaştım kaldım ben de. Sonucunu bekliyorum ben de merak ettim. Çünkü ben de üst kısım için 2 adet egzoz fanı aldım, Be Quiet in.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.319 Makaleler 42 Çözümler 275 26 Kasım 2019 #13 Be Quiet fan modelleri güzel. Arkadaşın ne model almıştı?
G Giray6161 Megapat Katılım 13 Şubat 2017 Mesajlar 903 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2019 #14 Mithat Berhan dedi: Be Quiet fan modelleri güzel. Arkadaşın ne model almıştı? Genişletmek için tıkla... Aynısını aldı o da BL083 modeli 140mm
Mithat Berhan dedi: Be Quiet fan modelleri güzel. Arkadaşın ne model almıştı? Genişletmek için tıkla... Aynısını aldı o da BL083 modeli 140mm
ozanyigit Megapat Katılım 5 Eylül 2016 Mesajlar 419 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2019 #15 Aslında sorunun cevabını kendiniz vermişsiniz. Üst egzoz fanlar içerideki sıcak havayı atacağı için işlemci fanı işlemciye daha soğuk üflemiş olur.
Aslında sorunun cevabını kendiniz vermişsiniz. Üst egzoz fanlar içerideki sıcak havayı atacağı için işlemci fanı işlemciye daha soğuk üflemiş olur.