P palamutyaşar Decapat Katılım 13 Kasım 2022 Mesajlar 228 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2023 #1 Merhaba. Kasamın havalandırmasının iyi olmadığını düşündüğümden harici 2 fan alıp kasanın üstüne monte etme fikrine sahibim. Yalnız bu fanları anakarta mı bağlayacağım veya başka türlü bir yol mu var bu hususta bir bilgim yok. Neler alınmalı; kablo olsun, birleştirici olsun, fan olsun her türlü tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürü bir borç bilirim. kasa: GameBooster GB-W002B 650W 80+ BRONZE USB 3.0 Mesh ARGB Gaming E-ATX Kasa | ITOPYA anakart: ASUS PRIME B660M-K 5333MHz(OC) DDR4 Soket 1700 M.2 HDMI D-Sub mATX Anakart | ITOPYA Güncel. Yardım bekliyorum. Son düzenleme: 14 Haziran 2023
Merhaba. Kasamın havalandırmasının iyi olmadığını düşündüğümden harici 2 fan alıp kasanın üstüne monte etme fikrine sahibim. Yalnız bu fanları anakarta mı bağlayacağım veya başka türlü bir yol mu var bu hususta bir bilgim yok. Neler alınmalı; kablo olsun, birleştirici olsun, fan olsun her türlü tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürü bir borç bilirim. kasa: GameBooster GB-W002B 650W 80+ BRONZE USB 3.0 Mesh ARGB Gaming E-ATX Kasa | ITOPYA anakart: ASUS PRIME B660M-K 5333MHz(OC) DDR4 Soket 1700 M.2 HDMI D-Sub mATX Anakart | ITOPYA Güncel. Yardım bekliyorum.