Kasama kola döküldü, ön kısımda (benim kasamın önü delikli üstünde ise manyetik ızgara gibi bir şey var) önünde ve üst tarafında kolayı gördüm. İçine girip girmediğinden emin olamadım ama yine öde bilgisayarı kapattım ve fişi çektim. Başka yapılması gereken bir şey var mı?
Cam önemli değil içindeki parçalara geldiyse zaman içinde oksitlenme yapabilir iyice kontrol et ıslanan yerler olduysa alkol yardımıyla dikkatlice sil birine kontrol ettirceksen de hızlı ol.
Anakart üstünden kolaylıkla sökebileceğin parçaları sökmeni ve kontrol etmeni öneririm.
Onun dışında dediğim gibi alkolle silmekten başka yapabileceğin bir şey yok.
Anakart üstünden kolaylıkla sökebileceğin parçaları sökmeni ve kontrol etmeni öneririm.
Onun dışında dediğim gibi alkolle silmekten başka yapabileceğin bir şey yok.
Kasanın üstünden çektim fotoğrafı kırmızı daire olan kısımda kola gördüm başka yerde görmedim arkasında kablo kısmını açtım oradada yok (ıslak mendile dezanfektan döküp öyle temizledim.)
Hocam camı çıkardım ve sildim ama altındaki HDD ye gelmiş olabilir mi emin değilim. Kasayı nerdeyse 1-1,5 senedir temizletmiyordum yarın götürsem komple temizler mi?
Temizler ama çok bekleme hocam. Mümkünse kendin el at hatta. Arkadaşın dediği gibi oksit, kısa devre vb. riskler var. Çok güvendiğin biri değilse de başında dur, insanoğlu çiğ süt emmiş
Temizler ama çok bekleme hocam. Mümkünse kendin el at hatta. Arkadaşın dediği gibi oksit, kısa devre vb. riskler var. Çok güvendiğin biri değilse de başında dur, insanoğlu çiğ süt emmiş