FxW Centipat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 89 Çözümler 1 23 Ağustos 2024 #1 Kasamın camının üzerindeki jelatini söktüm fakat izi kaldı bunu neyle ve nasıl temizleyebilirim? Gözlük beziyle sildim ama geçmedi. Ne yapmalıyım?
Kasamın camının üzerindeki jelatini söktüm fakat izi kaldı bunu neyle ve nasıl temizleyebilirim? Gözlük beziyle sildim ama geçmedi. Ne yapmalıyım?
Aegon.Targaryen Centipat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 320 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 7 7840HS 32 Gb Ram Nvidia Geforce Rtx 4060 1 Tb Ssd Cinsiyet Erkek Meslek Digital Baskı 23 Ağustos 2024 #2 TommyAngelo dedi: Kasamın camının üzerindeki jelatini söktüm fakat izi kaldı bunu neyle ve nasıl temizleyebilirim? Gözlük beziyle sildim ama geçmedi. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Kolonya veya sıcak su ile deneyebilirsiniz Artı 0 Eksi
TommyAngelo dedi: Kasamın camının üzerindeki jelatini söktüm fakat izi kaldı bunu neyle ve nasıl temizleyebilirim? Gözlük beziyle sildim ama geçmedi. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Kolonya veya sıcak su ile deneyebilirsiniz
KS KS FxW Centipat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 89 Çözümler 1 23 Ağustos 2024 #3 Sıcak su zarar verir mi? Temperli cam var. Artı 0 Eksi
Aegon.Targaryen Centipat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 320 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 7 7840HS 32 Gb Ram Nvidia Geforce Rtx 4060 1 Tb Ssd Cinsiyet Erkek Meslek Digital Baskı 23 Ağustos 2024 #4 TommyAngelo dedi: sıcak su zarar verir mi? Temperli cam var. Genişletmek için tıkla... Çok kaynar suyla denemeyin tabii ama başka seçenek yok fazla. Kimyasallar zarar verebilir cama. Artı 0 Eksi
TommyAngelo dedi: sıcak su zarar verir mi? Temperli cam var. Genişletmek için tıkla... Çok kaynar suyla denemeyin tabii ama başka seçenek yok fazla. Kimyasallar zarar verebilir cama.
KS KS FxW Centipat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 89 Çözümler 1 23 Ağustos 2024 #5 Aegon.Targaryen dedi: Çok kaynar suyla denemeyin tabii ama başka seçenek yok fazla. Kimyasallar zarar verebilir cama. Genişletmek için tıkla... Tamam , teşekkürler. Artı 0 Eksi
Aegon.Targaryen dedi: Çok kaynar suyla denemeyin tabii ama başka seçenek yok fazla. Kimyasallar zarar verebilir cama. Genişletmek için tıkla... Tamam , teşekkürler.