Kasanın üzerine kola döküldü

Makaleler
12
Daha fazla  
Selamlar, adını anmak istemediğim varlık (kardeşim) kasamın üzerine kola dökmüş. Dediğine göre ön tarafına yani parçaların olmadığı tarafa dökülmüş çoğu. Biraz kurutmaya çalışıp etrafını havluya sarıp bekledikten sonra çalıştırdığında sadece RAM'in ışığının yandığını söyledi. Anakartın ışığı yandığı gibi sönüyormuş onun haricinde sadece RAM'lerden ışık geliyordu dedi. Evet bir de çalıştırmış yani her şeyi yapmaması gerektiği gibi yapmış ama olan oldu bir şey de diyemiyorum. Kasayı şu an servise götürdüm. O da çok olumlu konuşmada ama inşallah açmayı başarabiliriz dedi. Sizce ihtimal var mı düzelmesinin? Böyle bir olay başına gelen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
anakart sıkıntı çıkardıysa bütün parçalar arızalanmıştır açınca ha yok sadece ramlere ekran kartına vesaire geldiyse tek parça değişimi yaparsınız.

anakart sıkıntı çıkardıysa bütün parçalar arızalanmıştır açınca ha yok sadece ramlere ekran kartına vesaire geldiyse tek parça değişimi yaparsınız.
Hocam bilmiyorum valla. Dediğine göre anakart ışığı yanıp hemen sönmüş tepki vermemiş yani kasa, sadece ramlerin ışığı yanıyormuş.

Düzeltildi hocam. Islak halde sistem açıldığı için anakart yanmış servisteki arkadaş öyle söyledi. Yeni bir anakart aldım şuan çalışıyor sorunsuz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı