Merhaba forum, USB çıkışıma muhallebi döktüm ve temizlerken USB'yi kırdım, USB'nin durumu görselde. Bu USB'yi yenilemenin bir yolu var mıdır? Bilgisayarın böyle görünmesini istemiyorum.
Merhaba forum, USB çıkışıma muhallebi döktüm ve temizlerken USB'yi kırdım, USB'nin durumu görselde. Bu USB'yi yenilemenin bir yolu var mıdır? Bilgisayarın böyle görünmesini istemiyorum.
Bilgisayar tamiri yapan, güvendiğin bir yere gönderirsen, muhtemelen düzeltebilir. İşini bilen bilgisayarcılar için normal bir iş. Daha önce Laptop'uma olmuştu.
Muhallebi demek. Onu nasıl becerdiniz bilemiyorum ama temizleme yönteminiz ne idi? Ayrıca sorunuza gelir olursak üst panel bulursan değiştir yoksa yeni kasa alabilirsin.
US 001 USB 3.0 A Konnektör SMD ürününü uygun fiyatı, hızlı kargo seçeneği ile Usb 3.0 Soketler kategorisinden online olarak Türkiye'nin en büyük elektronik komponent satış sitesi Direnc.net® 'ten hemen satın alabilirsiniz.