F Furkan ALTIPARMAK Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 376 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #1 Kasamın önündeki USB girişine flash belleğimi takmıştım sonrasında çıkardığımda USB girişinin içindeki plastik flash belleğin içinde kalmış olduğunu fark ettim bunu nasıl çıkartabilirim?
Kasamın önündeki USB girişine flash belleğimi takmıştım sonrasında çıkardığımda USB girişinin içindeki plastik flash belleğin içinde kalmış olduğunu fark ettim bunu nasıl çıkartabilirim?
Gugar61 Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 474 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen 20 Temmuz 2022 #2 Cımbız ile. Benimde başıma gelmişti. Artı 1 Eksi
KS KS F Furkan ALTIPARMAK Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 376 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #3 Gugar61 dedi: Cımbız ile. Benimde başıma gelmişti. Genişletmek için tıkla... cımbızla çıkartamam çünkü tamamen içine girdi cımbızla tutamam Artı 0 Eksi
Gugar61 dedi: Cımbız ile. Benimde başıma gelmişti. Genişletmek için tıkla... cımbızla çıkartamam çünkü tamamen içine girdi cımbızla tutamam