J Julimezar Hectopat Katılım 10 Kasım 2022 Mesajlar 164 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2023 #1 Bilgisayarı kurarken kabloları karıştırdım birisi kasanın güç kablosu diğeri G244F monitörün kablosu. Hangisi hangisidir? Nasıl anlarım? Julimezar dedi: Bilgisayarı kurarken kabloları karıştırdım birisi kasanın güç kablosu diğeri G244F monitörün kablosu. Hangisi hangisidir? Nasıl anlarım? Genişletmek için tıkla... Resimler
Bilgisayarı kurarken kabloları karıştırdım birisi kasanın güç kablosu diğeri G244F monitörün kablosu. Hangisi hangisidir? Nasıl anlarım? Julimezar dedi: Bilgisayarı kurarken kabloları karıştırdım birisi kasanın güç kablosu diğeri G244F monitörün kablosu. Hangisi hangisidir? Nasıl anlarım? Genişletmek için tıkla... Resimler
Mithrandir59 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 1.790 Çözümler 13 Yer İstanbul 23 Ekim 2023 #2 Kabloların üzerinde yazılar olması lazım. Kodlardan webde arama yaptığınızda üreticisini gösteriyor. Bu şekilde çözebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Kabloların üzerinde yazılar olması lazım. Kodlardan webde arama yaptığınızda üreticisini gösteriyor. Bu şekilde çözebilirsiniz.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 23 Ekim 2023 #3 Guc kaynaginda adaptor olmaz fotograftaki monitorun kablosu. Artı 0 Eksi
KS KS J Julimezar Hectopat Katılım 10 Kasım 2022 Mesajlar 164 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2023 #4 Kokona Shiki dedi: Guc kaynaginda adaptor olmaz fotograftaki monitorun kablosu. Genişletmek için tıkla... Belki ayırt edilir diye ekledim adaptörü adaptöre bağlı olmayan birbirinin aynısı iki kablo var elimde hangisi adaptöre hangisi kasaya çözemiyorum. Artı 0 Eksi
Kokona Shiki dedi: Guc kaynaginda adaptor olmaz fotograftaki monitorun kablosu. Genişletmek için tıkla... Belki ayırt edilir diye ekledim adaptörü adaptöre bağlı olmayan birbirinin aynısı iki kablo var elimde hangisi adaptöre hangisi kasaya çözemiyorum.
3 391065 Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 5.249 Çözümler 63 23 Ekim 2023 #5 O kablolar fark etmez. Ben monitör ile PSU kablosunu karma kullanırım bazen Artı 0 Eksi
6 655432 Decipat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 2.776 Çözümler 46 23 Ekim 2023 #6 Hangisi olduğu farketmez. İkisi de aynı kablo. ( Kalın kablolardan bahsediyorum, dilediğinizi takabilirsiniz, değiştirebilirsiniz vs.) Artı 0 Eksi
Hangisi olduğu farketmez. İkisi de aynı kablo. ( Kalın kablolardan bahsediyorum, dilediğinizi takabilirsiniz, değiştirebilirsiniz vs.)
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.218 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 23 Ekim 2023 #7 Kablolar aynı sorun olmaz kesinlikle. Artı 0 Eksi
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 23 Ekim 2023 #8 Julimezar dedi: Belki ayırt edilir diye ekledim adaptörü adaptöre bağlı olmayan birbirinin aynısı iki kablo var elimde hangisi adaptöre hangisi kasaya çözemiyorum. Genişletmek için tıkla... Kablolarin ikisi de ayni uzunlukta mi? Eger degilse kisa olani adaptore takabilirsin uzun olani kasaya takarsin. Artı 0 Eksi
Julimezar dedi: Belki ayırt edilir diye ekledim adaptörü adaptöre bağlı olmayan birbirinin aynısı iki kablo var elimde hangisi adaptöre hangisi kasaya çözemiyorum. Genişletmek için tıkla... Kablolarin ikisi de ayni uzunlukta mi? Eger degilse kisa olani adaptore takabilirsin uzun olani kasaya takarsin.
KS KS J Julimezar Hectopat Katılım 10 Kasım 2022 Mesajlar 164 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2023 #9 Kokona Shiki dedi: Kablolarin ikisi de ayni uzunlukta mi? Eger degilse kisa olani adaptore takabilirsin uzun olani kasaya takarsin. Genişletmek için tıkla... Aynı hocam kalınlıkları da aynı. Sadece birinin içi altın rengi birinin beyaz. Artı 0 Eksi
Kokona Shiki dedi: Kablolarin ikisi de ayni uzunlukta mi? Eger degilse kisa olani adaptore takabilirsin uzun olani kasaya takarsin. Genişletmek için tıkla... Aynı hocam kalınlıkları da aynı. Sadece birinin içi altın rengi birinin beyaz.
Mithrandir59 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 1.790 Çözümler 13 Yer İstanbul 23 Ekim 2023 #10 Kablonun üzerindeki yazılarda firma adı olması lazım… Artı 0 Eksi