deepdrakula Decapat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar bilgisayarın ön camı açık, yan camını da açtım. Sizce kapatmalı mıyım? Açmamın sebebi de daha az ısınması için.
Arkadaşlar bilgisayarın ön camı açık, yan camını da açtım. Sizce kapatmalı mıyım? Açmamın sebebi de daha az ısınması için.
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #2 deepdrakula dedi: Arkadaşlar bilgisayarın ön camı açık, yan camını da açtım. Sizce kapatmalı mıyım? Açmamın sebebi de daha az ısınması için. Genişletmek için tıkla... Ben bunu merak edip test ettiğim zaman sadece 1 2 derece fark etmişti.
deepdrakula dedi: Arkadaşlar bilgisayarın ön camı açık, yan camını da açtım. Sizce kapatmalı mıyım? Açmamın sebebi de daha az ısınması için. Genişletmek için tıkla... Ben bunu merak edip test ettiğim zaman sadece 1 2 derece fark etmişti.
deepdrakula Decapat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #3 Cheese Wizzard dedi: Ben bunu merak edip test ettiğim zaman sadece 1 2 derece fark etmişti. Genişletmek için tıkla... kapatayımmı yani Cheese Wizzard dedi: Ben bunu merak edip test ettiğim zaman sadece 1 2 derece fark etmişti. Genişletmek için tıkla... pek faydası olmaz diyorsanız kapatırım
Cheese Wizzard dedi: Ben bunu merak edip test ettiğim zaman sadece 1 2 derece fark etmişti. Genişletmek için tıkla... kapatayımmı yani Cheese Wizzard dedi: Ben bunu merak edip test ettiğim zaman sadece 1 2 derece fark etmişti. Genişletmek için tıkla... pek faydası olmaz diyorsanız kapatırım
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #4 deepdrakula dedi: Kapatayim mi yani. Pek faydası olmaz diyorsanız kapatırım. Genişletmek için tıkla... Kasanın hava sirkülasyonu iyiyse açmana gerek kalcağını sanmıyorum.
deepdrakula dedi: Kapatayim mi yani. Pek faydası olmaz diyorsanız kapatırım. Genişletmek için tıkla... Kasanın hava sirkülasyonu iyiyse açmana gerek kalcağını sanmıyorum.
deepdrakula Decapat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #5 Cheese Wizzard dedi: Kasanın hava sirkülasyonu iyiyse açmana gerek kalcağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... tamam teşekkürler
Cheese Wizzard dedi: Kasanın hava sirkülasyonu iyiyse açmana gerek kalcağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... tamam teşekkürler