ZyNeX1907 Centipat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 400 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Mart 2022 #11 ibrahim bey dedi: Tozunu alıyorsanız bir de termal macunu değiştirirseniz sorun kalmaz eğer değiştiremiyorsanız bir bilgisayarcıya yaptırabilirsiniz veya uzay montaj kullanabilirsiniz bir de sıcaklık normal dert etmenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... teşekkürler
ibrahim bey dedi: Tozunu alıyorsanız bir de termal macunu değiştirirseniz sorun kalmaz eğer değiştiremiyorsanız bir bilgisayarcıya yaptırabilirsiniz veya uzay montaj kullanabilirsiniz bir de sıcaklık normal dert etmenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... teşekkürler
ibrahim bey Hectopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 616 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 17 Mart 2022 #12 jetboy_hrn1990 dedi: Kasaların hepsinin hava sirkülasyonu bozuk. Bir tek benim kasamın iyi. Sebebi ise tüm fanları ters. Vakum yapıyorum havayı. Genişletmek için tıkla... Havayı vakum yapman bir şey fark ettirmez düzenli hava akışı olduğu sürece aynı şey.
jetboy_hrn1990 dedi: Kasaların hepsinin hava sirkülasyonu bozuk. Bir tek benim kasamın iyi. Sebebi ise tüm fanları ters. Vakum yapıyorum havayı. Genişletmek için tıkla... Havayı vakum yapman bir şey fark ettirmez düzenli hava akışı olduğu sürece aynı şey.