Kasanın yanları çıkarılırsa bir şey olur mu?

Kasa ısısı için problem yaratabilir onun dışında pek bir sorun olmaz toz dışında.

En baba 75 derece ama normalde 70 derece.
Çabuk tozlanmaması için geri takmanızı öneririm hocam, çok yüksek sıcaklıklar değil. 78 derece civarı görmüyorsa sıkıntı yok. 78'ten sonrası biraz sıkıntı.

Takma sagopa abim, soğuma becerisi artmış makinecağızın. Sadece daha fazla sıklıkla temizlemen gerekecek.

Sagopa abim para harcamak isterse olabilir.

Tamamdır 2 yeri de açık ne güzel esiyor .

Tozlanması artacağından temizlik işi sizi zorlayabilir

Çabuk tozlanmaması için geri takmanızı öneririm hocam, çok yüksek sıcaklıklar değil. 78 derece civarı görmüyorsa sıkıntı yok. 78'ten sonrası biraz sıkıntı.

75'i hiç geçmedi. Takmıyorum o zaman kasa yanlarını. Kasa küçük zaten.

Kasa ısısı için problem yaratabilir onun dışında pek bir sorun olmaz toz dışında.
nasıl bir problem yaratır ?

Takma sagopa abim, soğuma becerisi artmış makinecağızın. Sadece daha fazla sıklıkla temizlemen gerekecek.

Sagopa abim para harcamak isterse olabilir.

Daha yeni aldım bilgisayarı bir süre para harcamak istemiyorum.

Bunun yerine hava sirkülasyonunu düzgün bir şekilde sağlasan daha iyi olur. 3 senedir kasayı kenarları olmadan kullanıyordum üstüne fan ekleyip yanları kapattığımda daha soğuk olduğunu gördüm.

Kasanın herhangi bir yerine fan koyulabilir mi?

Mesh yani delikli olan yerlere düzgün şekilde yerleştirebilirsin ( önden hava girişi arkadan çıkış)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…