egekocak00 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 91 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #21 Kasanın üstüne örtü örttüm hala ufak tefek açıklar var oradanda girerse yapacak bir şey yok.
4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 18 Haziran 2021 #22 XPLSG dedi: Hocam bu kararı neye göre verdiniz. Genişletmek için tıkla... Hayvan ölürse k*n çıkar ve sıçrar. Ek olarak: ekran kartına gelirse bozabilir. Fazla psikopat düşünüyor olabilirim.
XPLSG dedi: Hocam bu kararı neye göre verdiniz. Genişletmek için tıkla... Hayvan ölürse k*n çıkar ve sıçrar. Ek olarak: ekran kartına gelirse bozabilir. Fazla psikopat düşünüyor olabilirim.
Afelyoss Decapat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 594 Çözümler 4 Yer u 18 Haziran 2021 #23 XPLSG dedi: Hocam bu kararı neye göre verdiniz? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 453476 dedi: Hayvan ölürse k*n çıkar ve sıçrar. Ek olarak: ekran kartına gelirse bozabilir. Fazla psikopat düşünüyor olabilirim. Genişletmek için tıkla... Kan kelimesine sansür koymak.
XPLSG dedi: Hocam bu kararı neye göre verdiniz? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 453476 dedi: Hayvan ölürse k*n çıkar ve sıçrar. Ek olarak: ekran kartına gelirse bozabilir. Fazla psikopat düşünüyor olabilirim. Genişletmek için tıkla... Kan kelimesine sansür koymak.
2 244756 Kilopat Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 1.119 Çözümler 5 18 Haziran 2021 #24 453476 dedi: Böcek ölür diye düşünüyorum. %12 ihtimal zararı olur. Genişletmek için tıkla... Yüzde kısmında patladım.
453476 dedi: Böcek ölür diye düşünüyorum. %12 ihtimal zararı olur. Genişletmek için tıkla... Yüzde kısmında patladım.
Afelyoss Decapat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 594 Çözümler 4 Yer u 18 Haziran 2021 #25 egekocak00 dedi: Kasanın üstüne örtü örttüm hala ufak tefek açıklar var oradanda girerse yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Böylece PC ısınır ve hava deliği kalmaz. %100 çalışır taktik. Hatta pc'ye battaniye örtün. (!)
egekocak00 dedi: Kasanın üstüne örtü örttüm hala ufak tefek açıklar var oradanda girerse yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Böylece PC ısınır ve hava deliği kalmaz. %100 çalışır taktik. Hatta pc'ye battaniye örtün. (!)
egekocak00 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 91 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #26 Afelyoss dedi: Böylece PC ısınır ve hava deliği kalmaz. %100 çalışır taktik. Hatta PC'ye battaniye örtün. (!) Genişletmek için tıkla... Yalnız PC kapalı iken örtüyorum örtüyü.
Afelyoss dedi: Böylece PC ısınır ve hava deliği kalmaz. %100 çalışır taktik. Hatta PC'ye battaniye örtün. (!) Genişletmek için tıkla... Yalnız PC kapalı iken örtüyorum örtüyü.