subcriz Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2021 #1 Kasaya çarptım bilgisayar kapandı açıldı ve FPS düştü. Neden olmuş olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2021
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.617 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 6 Temmuz 2021 #2 Sisteminiz nedir? Ne kadar şiddetli bir çarpmaydı?
I inhabilitado Centipat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 362 Çözümler 4 6 Temmuz 2021 #3 Parçaları kontrol et. Yerinden oynayan varsa yerine oturt. Hatta sen açmışken bir temizlik yap, sonra geri topla.
Parçaları kontrol et. Yerinden oynayan varsa yerine oturt. Hatta sen açmışken bir temizlik yap, sonra geri topla.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.186 Makaleler 3 Çözümler 61 6 Temmuz 2021 #4 subcriz dedi: Kasaya çarptım bilgisayar kapandı açıldı ve FPS düştü. Neden olmuş olabilir? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı çıkmış olabilir. Bir bakar mısın?
subcriz dedi: Kasaya çarptım bilgisayar kapandı açıldı ve FPS düştü. Neden olmuş olabilir? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı çıkmış olabilir. Bir bakar mısın?
subcriz Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2021 #5 Ben anlamıyorum ki çıkartıp takma işinden
Dexa_69 Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 286 Yer X Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Temmuz 2021 #6 SiyahPassat dedi: Ekran kartı çıkmış olabilir. Bir bakar mısın? Genişletmek için tıkla... Kart çıksa sistem çalışıp görüntü verir mi?
SiyahPassat dedi: Ekran kartı çıkmış olabilir. Bir bakar mısın? Genişletmek için tıkla... Kart çıksa sistem çalışıp görüntü verir mi?
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.186 Makaleler 3 Çözümler 61 6 Temmuz 2021 #7 Dexa_69 dedi: Kart çıksa sistem çalışıp görüntü verir mi? Genişletmek için tıkla... İşlemcinize bağlı bir durum. İşlemcinizin ekran kartı varsa çalışır.
Dexa_69 dedi: Kart çıksa sistem çalışıp görüntü verir mi? Genişletmek için tıkla... İşlemcinize bağlı bir durum. İşlemcinizin ekran kartı varsa çalışır.
Forse Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.248 Makaleler 2 Çözümler 11 6 Temmuz 2021 #8 Ben masaya vurunca masa sallanıyor ve kasa kapanmasa FPS düşüşü oluyordu. SSD yerinden oynuyormuş. SSD'ye bakmanızı öneririm. Okuma yazma değerleri düşüyor muhtemelen.
Ben masaya vurunca masa sallanıyor ve kasa kapanmasa FPS düşüşü oluyordu. SSD yerinden oynuyormuş. SSD'ye bakmanızı öneririm. Okuma yazma değerleri düşüyor muhtemelen.
Dexa_69 Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 286 Yer X Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Temmuz 2021 #9 SiyahPassat dedi: İşlemcinize bağlı bir durum. İşlemcinizin ekran kartı varsa çalışır. Genişletmek için tıkla... Hocam onu bende biliyorum. Hani kart çıkınca kabloda onda ya anakarta eklemeden nasıl görüntü versin.
SiyahPassat dedi: İşlemcinize bağlı bir durum. İşlemcinizin ekran kartı varsa çalışır. Genişletmek için tıkla... Hocam onu bende biliyorum. Hani kart çıkınca kabloda onda ya anakarta eklemeden nasıl görüntü versin.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.186 Makaleler 3 Çözümler 61 6 Temmuz 2021 #10 Dexa_69 dedi: Hocam onu bende biliyorum. Hani kart çıkınca kabloda onda ya anakarta eklemeden nasıl görüntü versin. Genişletmek için tıkla... Oda var. inhabilitado dedi: Parçaları kontrol et. Yerinden oynayan varsa yerine oturt. Hatta sen açmışken bir temizlik yap, sonra geri topla. Genişletmek için tıkla... En mantıklı çözüm bu.
Dexa_69 dedi: Hocam onu bende biliyorum. Hani kart çıkınca kabloda onda ya anakarta eklemeden nasıl görüntü versin. Genişletmek için tıkla... Oda var. inhabilitado dedi: Parçaları kontrol et. Yerinden oynayan varsa yerine oturt. Hatta sen açmışken bir temizlik yap, sonra geri topla. Genişletmek için tıkla... En mantıklı çözüm bu.